Melyik az a webáruház, ahol a kiszállított gáztűzhelyet be is szerelik?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy van, nemrég jártam az oldalukon, de már nem találom. Egy gázszerelő 14-16 E-t elkér érte, anélkül meg nincs gari.2017. szept. 29. 19:51
1/7 anonim válasza:
Gondolom a webáruház sem ingyen küldi ki a szerelőt vagy annyival drágább is a tűzhely.
2/7 A kérdező kommentje:
Ok, de szeretném összevetni a költségeket.
2017. szept. 29. 20:12
3/7 anonim válasza:
A szüleimnek 1 hónapja kötötte be a szerelő 12.000-ért.
4/7 anonim válasza:
Sainos ennyi az ára , feketén 6-8 rongy . De nekem 6 tűzhelyem is volt , eltérő márkákban magam csatlakoztattam és soha nem ment tönkre semelyik . Nem bonyolult rendszer , a szelepek sem tömődnek el , a tekerő gombok kopnak ki 5 év után.
5/7 A kérdező kommentje:
Feketén nem érdekel, van gázszerelő haver, két sörért megcsinálja, egy nyamvadt hollandit én is betekerek ha kell, de hivatalos pecsét nélkül nincs garancia! Az meg csak jó lenne...
2017. szept. 29. 20:44
6/7 anonim válasza:
Media Markt, a hivatalos, garanciális bekötés munkadíja 8.000,-. Előre jelezték, hogy az anyag költség még ezen felül van, mármint ha valami szerelési anyagot pótol/cserél.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz, utánanézek! Közben kiderült, hogy az Euronics-nál is van ilyen, de konkrétumot nem tudni, már írtam a vevőszolgálatnak, de még nem válaszoltak, lehet, ma felhívom őket.
2017. okt. 3. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!