Szeretnénk venni egy új kombinált gáztűzhelyet a jelenlegi helyett. Hagyományos fa nyílászáróink vannak, közvetlenül a konyhára nyílik a bejárati ajtó is. Muszáj lenne szagelszívót és szellőztetőt csináltatnunk, ha vennénk egy új gáztűzhelyet?
na akkor tisztázzuk, kombinált, vagy gáztűzhely?
a gáztűzhely alul-felül gáz.
nekem ilyen van.
nálam is faablakok vannak.
nincs szagelszívóm, ezért a zsíros ételek az egész házban érződnek.
de mi köze ennek ahhoz, hogy milyen a tűzhely?
a forró olaj szaga így is-úgy is bejárja a házat.
vagy a gázra gondolsz? mert gázszag nem érzik.
Nekem kombim van,fölötte elszívó,a csöve a padlásra vezetve...és ami elvileg tilos,a helyiségben cserépkályha üzemel,-ímmár negyed évszázada. Hagyományos fa ablak,és ajtók vannak,nekem is az udvarra nyílik a konyhám. Ha ésszel csinálja az ember,akkor nincs gond,bár ehhez az(is)kell,hogy vizsgázott tüzelés~technikus vagyok.
Ha nem akarsz tiszta penész konyhát,kell az elszívó,hisz a keletkezett meleg gőz,-és főleg télen-ajtónyitásra beszóduló hideg levegő miatt egy nagyobb főzésnél szinte folyni fog a faladon a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!