Kombinált szabadon álló gáztűzhelyt szeretnék venni aminek villanysütője van. Mennyit fogyaszt annak a sütője kw-ban mérve? Mik a tapasztalatok havi szinten?
A villanysütő tényleg jobb megoldás a sütés szempontjából.
A fogyasztása teljesen a használatától függ.
Pl.: ha van egy 2kW-os (2000W) sütőd, használod naponta 1 órát, a fűtési ideje legyen 70% (tehát 100 perc sütőhasználatnál 70 percig megy a fűtőszál) akkor:
30 nap X 1 óra X 2kW X 0,7 kihasználtság X 45 Ft/kWh = 1890 Ft.
Így tudod megközelítően kiszámolni.
Köszi a válaszod!
És amúgy az Indesit sütőben jó? Mert régen a mosogépeik nem voltak olyan jók.
Indesit sütőnk van, kombi. De amúgy a mosógép és a hűtő is az, szeretem ezt a márkát.
Én nem éreztem meg a változást, kb ugyanannyit fizettem, mint korábban. Az elektromos főzőlap és a gázrózsa között már igencsak érezhető az árbeli különbség!
Fogyasztásban egyetértek a 07.42-s válaszolóval...havi 1500~2000 ft intenzív használat mellett.
Két~három hónap alatt megismered,megszereted az elektromos sütőt,utána kicsit "lenézed" majd a gázost-joggal.
Nekünk egy középkategóriás Elektrolux kombink van. Kategóriában a legnagyobb sütője van...valamint digit programórás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!