Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Megmerjem-e rendelni a terméke...

Xedon24 kérdése:

Megmerjem-e rendelni a terméket? JYSK

Figyelt kérdés
Láttam a JYSK holnapján egy íróasztalt ami nagyon tetszik de nem tudom meg merjem- e rendelni ugyanis csak online lehet, ezzel nem is lenne gond csak ugye nem láttam élőben és ez kissé zavar. Ha mégis megrendelném hogyan tudom vissza küldeni ? Egyáltalán össze szerelhetem ? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm.

2017. aug. 17. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az összes bútorunk onnan van. Iszonyú egyszerű óket összerakni, én terhesen is elbántam a nagy részükkel, csak a bazi nagy 4 ajtós szekrénnyel nem, ott is a súlya miatt. Jól is néznek ki, de ha leírod, pontosan melyik tetszik, lehet, hogy tudok is képet küldeni, mert tényleg sok bútorunk van onnan. :)
2017. aug. 17. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Bakker első, irigyellek!

Nekünk is van pár, de mindegyikkel szívtunk.

Van, amit asztalos rakott össze. Íróasztalhoz pl. olyan ragasztót adnak, ami még a papírt sem ragasztja össze.

Azt mondanom sem kell, hogy az egyik ruhásszekrény össze is dőlt egyik napról a másikra.

Én nem rendelnék többet a jysk-ből. DE úgy látszik mi voltunk a bénák! :D

2017. aug. 27. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Különben nekem is az egész szobabútorom onnan van és én 100%-osan megvagyok vele elégedve
2017. szept. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!