Ikea miért kezdett el gyenge minőségű bútorokat gyártani? Milyen alternatíva van, mömax, jysk se néznek ki tartósabb bútoroknak az üzletekben.
Bissa cipősszekrény(öntéshibás műanyag,gyenge farész szetvan nyilva újként a felső része)
Metod kamraszekrény nagyon gyenge anyag, konkrétan becsavarom a csavart es másik oldalt szétreped... mind 2ő made in litvania
Nekünk sérült bútort hoztak ki, februárban, azóta is jönnek kivizsgálni.
Csalódtam bennük.
2 kategória van, mint minden máshol is: az olcsó pozdorja és a drága, valódi fa. A választás a tiéd.
A jysk, mömax, kika is ugyanez, csak más stílusban. Az olcsó cucc széthulik 2-3 év alatt, a tartós, valódi fa drága.
Azér szar, mert kell a haszon. Óccsót adnak drágán.
Egy precíz, munkájára igényes asztalos egyedibe megcsinálja neked, nem lesz észrevehetően drágább az ikeánál.
Vagy ha barkácsolós vagy, akkor levágatod lapszabászatban, és megépíted te.
szerintem a jyskes bútorok gyengék, én az ikeát szeretem nagyon.
egyébként az ikea folyton kđsérletezik,hogy melyi kanyag környezetkímélőbb, és amiatt néha melléfoghatnak, de a többség nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!