10 millióból lehetetlen új házat építeni igaz?
"de rengeteg olyan van ami cserépkályhás, konvektoros, azt lecserélni vegyes tüzelésű kazánra mindenestől 1 millió."
vettem egy használt de jó állapotú 25kw-os kazánt 100.000
vettem 2nagy radiátort 15-15000
vettem egy törölközőtartós radiátort 15000
2kicsi radiáto 7-13000
1000 liter puffertartály 88000
lementem a kocsmába, beszéltem a helyi fűtésszerelővel, megmondtam, hogy szeretném úgy, hogy termosztáttal lehessen szabályozni, további anyagköltség 150.000 és 2 rekesz sör.
400.000 és voilá központi fűtés.
18-as, lehet, hogy az építőanyagáraknál képben vagy, de az ingatlanárakkal nagyon el vagy tévedve.
Kockaházat, Pest megyében (nagyrészt a pesti oldalon) 5-7millióért már kapsz, cirkóval, amerikai konyhával, felújítva, csak rá kell szánni az időt és elmenni oda, ahol élni szeretnénk és érdeklődni.
Egyébként pont arról szól itt a disputa, az építőanyagok árát figyelembe véve, hogy gazdaságosabb kész házat venni és igényeink szerint felújítani, mint építkezésbe belefogni.
Én ezt találtam, ez is Budapesttől 35 km-re van és minden igényt kielégít, de ez csak egy példa, keresni kell és lehet találni!
"Azért mert kőműves mellett hordod a maltert, még nem vagy szakember! "
életemben nem csináltam kőműves segéd munkát, és nem is tervezem.
épületgépész technikus a szakmám, csak ezzel jelenleg nem keresek annyit, (havi 500-700 ezret amiről te csak álmodni fogsz) mint a lakás-ház felújításokkal társként, egy vállalkozásban.
amúgy nem szándékoztam reagálni a kommentedre, csak durva hogy milyen lekezelően beszélsz a segédmunkásokról.
látszik hogy valami lenéző internet huszár vagy, aki parizeres zsemle majszolás közben osztja az észt itt.
szép estét.
Olyan bekeéléssel ecsetelgetted a sanyarú, parizeres zsemlés estéimet, hogy nagy valószínűséggel önmagadból indulsz ki, mert van benne részed, te kis szegény.
Fogd fel nem az a probléma, hogy mit hablatyolsz, az anyagokról, munkadíjakról, hanem ahogy TE leminősíted valaki hozzászólását "nettó baromságként" aztán csodálkozol, ha megkapod a méltó választ!
... és még te mersz további kritikát gyakorolni bárki felett is!
Tipikus példája vagy a "Más szemében a szálkát, magaméban a gerendát sem" pöffeszkedő kis proli figurájának.
További jó hőzöngést, én mentem, mert dolgom van és tudod, "time is money" ... ja és vár a parizeres zsemle!:D :D :D
#27-esnek, [link]
Ez pl. minden szempontból megfelelő lenne. Rendben van kívül, belül, nagy telek, és jó környék. Ilyen állapotú és felszereltségű, csak nem 110 m2, hanem 10-11 millióig arányosan.
Ki kell ábrándítsalak Kérdező!
Ez egy kicsicsázott vályogház.
Veszel ilyet Nyírpazonyban 2-3 millióért és 5 millióból megcsináltatod ilyenre.
Eddig azt írtad, hogy a vályog kizárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!