Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 10 millióból lehetetlen új...

10 millióból lehetetlen új házat építeni igaz?

Figyelt kérdés
Gondolom nem kivitelezhető kulcsrakészen házat építeni (építtetni)? Nincs valami olcsó konstrukció erre?
2017. jún. 21. 06:14
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
73%

"de rengeteg olyan van ami cserépkályhás, konvektoros, azt lecserélni vegyes tüzelésű kazánra mindenestől 1 millió."

vettem egy használt de jó állapotú 25kw-os kazánt 100.000

vettem 2nagy radiátort 15-15000

vettem egy törölközőtartós radiátort 15000

2kicsi radiáto 7-13000

1000 liter puffertartály 88000

lementem a kocsmába, beszéltem a helyi fűtésszerelővel, megmondtam, hogy szeretném úgy, hogy termosztáttal lehessen szabályozni, további anyagköltség 150.000 és 2 rekesz sör.

400.000 és voilá központi fűtés.

2017. jún. 21. 18:49
 22/44 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj hogy a kérdező tíz milláért palotát akar jó helyen a lemodernebb fűtéssel. Hát ilyet tényleg nem talál. De pl nálunk Bács megyében Pest megye határán ahol rengeteg a munkalehetőség vehetsz egy ilyet is 8.5 ért és azért ez mégse Szabolcs. [link]
2017. jún. 21. 19:00
 23/44 anonim ***** válasza:
2017. jún. 21. 19:08
 24/44 anonim ***** válasza:
58%

18-as, lehet, hogy az építőanyagáraknál képben vagy, de az ingatlanárakkal nagyon el vagy tévedve.

Kockaházat, Pest megyében (nagyrészt a pesti oldalon) 5-7millióért már kapsz, cirkóval, amerikai konyhával, felújítva, csak rá kell szánni az időt és elmenni oda, ahol élni szeretnénk és érdeklődni.

Egyébként pont arról szól itt a disputa, az építőanyagok árát figyelembe véve, hogy gazdaságosabb kész házat venni és igényeink szerint felújítani, mint építkezésbe belefogni.

Én ezt találtam, ez is Budapesttől 35 km-re van és minden igényt kielégít, de ez csak egy példa, keresni kell és lehet találni!

[link]

2017. jún. 21. 19:10
 25/44 A kérdező kommentje:
#22-esnek nem muszáj hogy "palota" legyen, csak téglaépítésű és jó helyen legyen, jó áron, és mi majd felújítanánk. A gond mint már írtam, hogy 10 millió alatt csak olyat kapni amit felújítás után többre jön ki mint a keretösszeg.
2017. jún. 21. 19:23
 26/44 anonim ***** válasza:
25%

"Azért mert kőműves mellett hordod a maltert, még nem vagy szakember! "

életemben nem csináltam kőműves segéd munkát, és nem is tervezem.

épületgépész technikus a szakmám, csak ezzel jelenleg nem keresek annyit, (havi 500-700 ezret amiről te csak álmodni fogsz) mint a lakás-ház felújításokkal társként, egy vállalkozásban.

amúgy nem szándékoztam reagálni a kommentedre, csak durva hogy milyen lekezelően beszélsz a segédmunkásokról.

látszik hogy valami lenéző internet huszár vagy, aki parizeres zsemle majszolás közben osztja az észt itt.

szép estét.

2017. jún. 21. 20:46
 27/44 anonim ***** válasza:
18%
Komolyan kérdező linkelj be egy olyan házat ami megfelelne az elvárásaidnak most kerüljön az akármennyibe... annyi jobbnál jobb házat linkeltek már neked, de mindbe volt belekötnivalód, már el nem tudom képzelni, létezik egyáltalán az ami jó neked?
2017. jún. 21. 21:01
 28/44 anonim ***** válasza:
55%

Olyan bekeéléssel ecsetelgetted a sanyarú, parizeres zsemlés estéimet, hogy nagy valószínűséggel önmagadból indulsz ki, mert van benne részed, te kis szegény.

Fogd fel nem az a probléma, hogy mit hablatyolsz, az anyagokról, munkadíjakról, hanem ahogy TE leminősíted valaki hozzászólását "nettó baromságként" aztán csodálkozol, ha megkapod a méltó választ!

... és még te mersz további kritikát gyakorolni bárki felett is!

Tipikus példája vagy a "Más szemében a szálkát, magaméban a gerendát sem" pöffeszkedő kis proli figurájának.

További jó hőzöngést, én mentem, mert dolgom van és tudod, "time is money" ... ja és vár a parizeres zsemle!:D :D :D

2017. jún. 21. 21:12
 29/44 A kérdező kommentje:

#27-esnek, [link]

Ez pl. minden szempontból megfelelő lenne. Rendben van kívül, belül, nagy telek, és jó környék. Ilyen állapotú és felszereltségű, csak nem 110 m2, hanem 10-11 millióig arányosan.

2017. jún. 21. 21:49
 30/44 anonim ***** válasza:
75%

Ki kell ábrándítsalak Kérdező!

Ez egy kicsicsázott vályogház.

Veszel ilyet Nyírpazonyban 2-3 millióért és 5 millióból megcsináltatod ilyenre.

Eddig azt írtad, hogy a vályog kizárva!

2017. jún. 22. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!