Napelemes rendszere van-e valakinek, és ténylegesen nulla Ft-ra jön ki a villanyszámla?
az #1 miért lett lepontozva ostobák?? :DD
tök korrektül leírta a lényeget.
tavaly csináltam egy rendszert, 2 millió volt.
ki lehet számolni mennyi idő még "nullára" jössz ki okoska kérdező.
Tulajdon képp én is mindig tervezem hogy át térek ilyen áramra.Én mindent kiszámoltam fel mértem, sőt csináltattam kalkulációt. Szerintem ki lehet hozni kb nullára, olyan megközelitéssel mint a 7. irja. Sőt én úgy számoltam hogy egy kicsivel felül terveztetem. Még pedig azért hogy ha november végén december elején ha meg nézem az éves össze sitést akkor esetleg , ha több a termelésem azt feltudjam használni villanyfűtéssel. És akkor ha tudom, mert gondolom pontosan kilehet számolni hogy hol tartok, ezzel nullára hozom a villanyt. Szerintem mindent kilehet számolni, aránylag pontosan.
Na de én azért nem vágtam bele, mert semmi segitséget nem ad az állam a magán kiépitéshez. A második ok, ami a nagyobb ok , hogy ez a kormány , meg lehet a többi is majd minden féle adókat fog kivetni, csak azért hogy elmenjen a kedve az embereknek ettől. Ezt akár vissza menőleg is megtenné. Csak azért hogy vegyük inkább a paksi áramot.
Tehát én úgy gondolom hogy valamennyire ki lehet ezt számolni, a termelést és a fogyasztást is. .
Köszönöm, hogy végre van egy értelmes hozzászólás a sok fanyaló után. Pontosan így gondoltam én is, ahogyan leírtad.
Akinek van egy csepp esze, az nem is gondolhatja ezt másképpen. Engem is ez tartott vissza, hogy "szeretett kormányunk" előbb-utóbb kivetne rá valamilyen adót, mint ahogyan nemrégiben elkezdték a kutakat is összeírni.
Köszönöm.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!