100L-es villenybojlerhez mekkora metszetű átmenőcsavart használjak?
Figyelt kérdés
Bojlercsavarral és dübellel volt felszerelve az előző. De Úgytűnik a fal nem igazán bírja el. Vagy csak pancser volt aki felrakta. De a lényeg annyi hogy eléggé lógott.
ezért gondoltam hogy inkább átmenőcsavarral raknám fel. Kisméretű téglából van a fal.
2017. febr. 12. 22:39
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi. De végül megoldottam a csavarokkal amit adtak hozzá. És még nem szakadt le :D
2017. febr. 18. 08:16
12/13 homo ludensz válasza:
Nem is fog. Azon áll vagy bukik a dolog láthattad mikor a régi bojlert leszedted hogy hogy van beültetve a dübel a szilárd falba. A tartó csavar nyíró terhelésnek van kitéve de két 12-es csavarnak 100 kiló nem teher. Jó fürdést kívánok.
13/13 A kérdező kommentje:
Valószínűleg fuugába fúrta az illető. De amit már én fúrtam az teli téglába ment. Ráadásul olyan téglába. hogy az első fúrás után elégett as fúrószár :D
2017. febr. 18. 14:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!