100L-es villenybojlerhez mekkora metszetű átmenőcsavart használjak?
Bojlercsavarral és dübellel volt felszerelve az előző. De Úgytűnik a fal nem igazán bírja el. Vagy csak pancser volt aki felrakta. De a lényeg annyi hogy eléggé lógott.
ezért gondoltam hogy inkább átmenőcsavarral raknám fel. Kisméretű téglából van a fal.
Kedves Kérdező
A rögzítőfül átmérőjénél nem tudsz nagyobb keresztmetszetű átmenőt elhelyezni. Mérd le a rögzítőfül befogadó méretét.
Elvileg M10-es bojler rögzítő csavar. 1cm az átmérője
De mint mondtam nem sok híja volt hogy kiszakadjon a falból. Szerencsére tönkrement a bojler ezért leszereltem. Még mielőtt valaki fejére szakadt volna.
Ezért gondoltam hogy esetleg egy menetesszárral vagy 30-as átmenőcsavarral... A túloldalról pántolva rögzíteném a bojlert.
A mostani készülék 80L-es volt
Amit rendeltem az 100L-es
Itt található a bojler pontos mérete. Illetve a felfogatás is
Menetes szár a legjobb.
Egy egy anya és alátét a két oldalon és egy anya a bojlernél,aztán már nem lesz baja.
De tényleg nem kell olyan vastag.
Szia , 12 es menetes szár elég ,nekem 120 literes volt feltéve kisméretű/25cm/ téglafalra .Fal teljesen átfúrva kívül egy nagy lemez darab amire mindkét lyuk ráfért.
30 éve biztos fenn volt már a bojler és meg sem mozdult.
2db 12-es dübel van mellé
amúgy azthiszem tömör tégla. de lehet veszek 2 komponensű ragasztót. és a dübelek helyét benyomom vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!