Mit változtatnál ezen a családi ház elrendezésen?
De azt mi a f****sszal töltöd meg? Nem vagyok minimalista, de egy bazinagy 2 méter széles ágy 4m2 helyet foglal el, egy jó méretes 3x0,6-as gardróbszekrény meg nem egész 2-t.
Ez 6 m2 se a bútoroknak. 10-17 m2 meg sétálgatni vagy mi?
Az egész olyan anyám. Nem értem a két 9 negyzetmeteres háló miért ott van? Hol lesz ablak a nappalin? Milyen égtájra fog nézni? Az egész olyan keszekusza nekem.
A 16 negyzetmeteres háló nekünk nem nagy. Nálunk a gyerekszoba akkora, pl így befér egy trambulin, egy gyereksátor egy plusz ágy, ha ott alszik valamelyik barátja. A mi hálónk meg 20 negyzetmeteres. És kihasználjuk, de ez legyen a mi titkunk, de kell ennyi. 😀 Szerintem itt nem a szülői háló mérete a baj.
Hát igen, normális helyeken ha rendszeresen edz+otthon dolgozik az ember, akkor annak edző/dolgozószoba van.
TÖbbek között azért is,mert ha az egyik aludni akar este 9-kor vagy épp reggel 10-kor, a másik meg még edzene/dolgozna nem akadályozzák egymást.
Illetve a rendszeres edzés-izzadás szagát nem biztos hogy a hálómban szeretném szagolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!