Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Amerikában miért nem téglából...

Amerikában miért nem téglából építkeznek?

Figyelt kérdés

Megint elvitt több száz házat tornádó. Miért ilyen vicek-vacak házakat építenek?

Szerintem egy masszív vályogházat, betoncserép tetővel biztos nem vinne el a szél.

2015. dec. 28. 00:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

Szóval szerintetek csak az amerikaiak pazarolnak a világon, csak mi használunk 15-ször több vizet stb. Igen, többet használunk, de azért nem pazarlunk. Sokszor a magyar rokonok azon akadnak ki, hogy a kocsim 15-20 liter környékén fogyaszt, már legalább öt alkalommal elmagyaráztam nekik hogy egy 6200 köbcentis 8 hengeres benzinmotoros Escalade képtelen kijönni 5-6 literből, továbbá Amerikában nem gond a fogyasztás mert röhögve teletankolom havonta 7-8 alkalommal mert nincs ára a benzinnek, ennek ellenére mindig a környezetszennyezéssel meg a magyarországi benzinárakkal jönnek, ez komolyan idegesitő tud lenni.

Amerika teljesen más mint európa, teljesen más szokásokkal és más életstílussal.

2016. jan. 3. 14:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy Amerika más, mint mindenki más. Azért nem írnak alá semmi nemzetközi egyezményt. Még a genfi menekültekre valót sem, azóta sem, pedig az már el is avult. Mert nem tudják ratifikáltatni...

Amerika eleve az autóiparra épült, nyilván hogy nyomják a benzinfogyasztást, meg a bazi autókat, hogy ne legyenek túl boldogtalanok az embereik.

Abból él az emberek fele, vagy avval összefőggésben.

Bizony, hogy a környezetszennyezésben Amerika 2. Kína után. Becslések szerint -bár el nem tudom képzelni, hogy hogyan csinálják az ilyeneket- pocsékolásban elsők, mint kidobott élelemben.

Ami azért is érdekes, mert a mindenfélével kezelt élelmek kevésbé romlanak, legalábbis nem látszik rajtuk, mégis ahogy a dátum szerint lejártak, noha ehető lenne, kidobják. Pedig annyit mondják, hogy a dátum az "best before", de ehető utána is, és mégis kidobják.

Maguk az amerikaiak mondják, gondolják magukról, írják a tanulmányaikban, hogy ők termelnek a legtöbb hulladékot, nem mások. Meg, hogy nem kéne.

2016. jan. 3. 16:17
 23/24 A kérdező kommentje:

[link]

más se érti, nem csak én.

2016. jan. 13. 19:00
 24/24 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Rendkívül buta vagy !

2016. jún. 2. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!