Amerikában miért nem téglából építkeznek?
Megint elvitt több száz házat tornádó. Miért ilyen vicek-vacak házakat építenek?
Szerintem egy masszív vályogházat, betoncserép tetővel biztos nem vinne el a szél.
Szóval szerintetek csak az amerikaiak pazarolnak a világon, csak mi használunk 15-ször több vizet stb. Igen, többet használunk, de azért nem pazarlunk. Sokszor a magyar rokonok azon akadnak ki, hogy a kocsim 15-20 liter környékén fogyaszt, már legalább öt alkalommal elmagyaráztam nekik hogy egy 6200 köbcentis 8 hengeres benzinmotoros Escalade képtelen kijönni 5-6 literből, továbbá Amerikában nem gond a fogyasztás mert röhögve teletankolom havonta 7-8 alkalommal mert nincs ára a benzinnek, ennek ellenére mindig a környezetszennyezéssel meg a magyarországi benzinárakkal jönnek, ez komolyan idegesitő tud lenni.
Amerika teljesen más mint európa, teljesen más szokásokkal és más életstílussal.
Hát persze, hogy Amerika más, mint mindenki más. Azért nem írnak alá semmi nemzetközi egyezményt. Még a genfi menekültekre valót sem, azóta sem, pedig az már el is avult. Mert nem tudják ratifikáltatni...
Amerika eleve az autóiparra épült, nyilván hogy nyomják a benzinfogyasztást, meg a bazi autókat, hogy ne legyenek túl boldogtalanok az embereik.
Abból él az emberek fele, vagy avval összefőggésben.
Bizony, hogy a környezetszennyezésben Amerika 2. Kína után. Becslések szerint -bár el nem tudom képzelni, hogy hogyan csinálják az ilyeneket- pocsékolásban elsők, mint kidobott élelemben.
Ami azért is érdekes, mert a mindenfélével kezelt élelmek kevésbé romlanak, legalábbis nem látszik rajtuk, mégis ahogy a dátum szerint lejártak, noha ehető lenne, kidobják. Pedig annyit mondják, hogy a dátum az "best before", de ehető utána is, és mégis kidobják.
Maguk az amerikaiak mondják, gondolják magukról, írják a tanulmányaikban, hogy ők termelnek a legtöbb hulladékot, nem mások. Meg, hogy nem kéne.
Kedves kérdező!
Rendkívül buta vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!