Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Fiatalok! Mekkora házat...

Fiatalok! Mekkora házat szeretnétek?

Figyelt kérdés
1-2 gyerek, néha vendégek, én egészen kicsi házzal is ellennék. 80m2, de persze mellé nagy műhely, dupla garázs.

2015. okt. 30. 20:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

Aranyos àlmodozàs :) en is sokat almodoztam aztan màra màr van egy 80 nm es hazam, kertem :)

Hajrà, kuzdj ès bizva bizz!

2015. okt. 30. 20:55
 2/22 anonim válasza:
58%
Nekem a lényeg, hogy elférjek.
2015. okt. 30. 21:05
 3/22 anonim válasza:
58%
Én is kicsi házat szeretnék, amit otthonosan be lehet lakni. :)
2015. okt. 30. 21:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Én sem vágyon nagyra. 1-2 gyerek, néha-néha 2 vendég alhasson. Nagy konyha+étkező+nappali, 2 kicsi hálószoba, esetleg még egy szoba. Sok szerszámnak, autóknak dupla garázs.
2015. okt. 30. 21:13
 5/22 anonim ***** válasza:
58%
Tudjam fűteni, alacsony rezsivel, ha lenne 1-2 gyerek, akkor elférjenek. Változó 80-110m2
2015. okt. 30. 21:27
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Nekem mindegy mekkora a ház (minél kisebb annál egyszerűbb rendben tartani, kifűteni). Nekem az a lényeg, hogy a kert(szántó) és udvar legyen nagy :D
2015. okt. 30. 21:30
 7/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi, teljesen egyetértek!
2015. okt. 30. 21:44
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

150 nm már megtenné, akár kisebb is, csak jó legyen a beosztása. Jelenleg 80-90nm, nekem iszonyú picinek tűnik, ha négyzetméterben nem is, mivel sokat elvesz a lépcső és nagyon kevés a fal, ott is ablak van lépten-nyomon, a belmagasság se nagy, tetőtér is van... Sarkokban hiányt szenvedek, garázs nincs és nem is fér a telekre... A terasz speciel nagy és részben fedett.

A műhely nekem is vonzó s egy nagy garázs is jó lenne, egyszer majd megvesszük az egyik szomszéd telket hozzá :)

A nagy pincék is szimpatikusak ám. Mindent akarok :D

A kifűtéssel mondjuk nincs gond, villannyal sem.

De ha egyszer még lesz házam, az nem egészen ilyen lesz. A több szint alap, de a jó berendezhetőség, otthonosság is. Nyilván ez a ház sem reménytelen, de lakberendező nélkül nekem nem megy, sokat agyaltam már rajta.

Extrém fontos a beosztás, láttam már hatalmas házakat, amik nagyon rosszul voltak beosztva. S persze remek berendezési ötletek is vannak...

A kuckóssággal önmagában nincs bajom s bár szeretem a teret, arra ott van a kert és a kilátás is... De azért picit vonzóbb egy nagyobb ház.

2015. okt. 30. 22:07
 9/22 A kérdező kommentje:
jó olvasni tapasztalatokat, a több emeletet nem érzem hosszútávon jónak, ha csak nem túl kicsi a telek
2015. okt. 30. 22:21
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

130-140m2-ben gondolkodtunk a férjemmel teljes beépített pincével ami pluszban van (pl. spájz, mosókonyha van ott).

Én kb. 80m2-es lakásban nőttem fel a testvéremmel, szerintem 4 főnek ez iszonyatosan szűkös hely volt, sosem tudtuk igazán jól érezni magunkat. Egy gyerekkel elegendő lehet ennyi hely, de ha kettőt vállaltok dobj még rá egy 20m2-t legalább. A gyereknek nem csak az a lyuk kell, amit a szobájának hívsz és ahol alszik, hanem minél több gyerek, annál nagyobb közös élettér is kell a normális életvitelhez.

2015. okt. 31. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!