Hogyan fogjunk hozzá a házépítéshez?
Figyelt kérdés
Szeretnénk párommal saját házat. Készház építtetésen gondolkodunk. Ahogy utána olvastam, ugyanannyiba kerül, mint a normál tégla, viszont jobbak róla a vélemények.
Jelen pillanatban semmink sincs. Önerőt nem nagyon tudunk összeszedni, max. támogatásokból. Érdekelne, hogy milyen támogatásokat vehetnénk igénybe, akár a készházra, akár másra (szocpolt nézegettem, az egy egész türhető lehetőség önerőnek, csak lehet kevés). Mennyibe kerül egy készház? Tudom, hogy ha szocpolt akarok, akkor minimum 2 vállalt gyerekre minimum 60m2-es házat kell építenünk. 60m2-es házba elfér 3 szoba pulsz nappali, élhető? Stb.
Tehát az ég világon mindent tudni szeretnék a készház/ház építésről.
2014. máj. 25. 21:21
21/23 anonim válasza:
Irány Budapest, peremkerület vagy agglomeráció. A fizetések jók, mindig van munkalehetőség és a kilátások is jobbak. Miért nyugodnátok bele ebbe a helyzetbe, ha lehet jobb is? Tessék pályázni pesti állásokat! Ha összejön, lehet nézni albérletet. Több a lehetőség!
22/23 anonim válasza:
Szia! Ez szomorú! Ha tehetitek tényleg gyertek pest környékére, egy egyszerű tesco-s sofőr (kisteherrel, árukiszállítás, tudod az az online rendelős fajta) is megkeres annyit mint Ti ketten. Egyik fiatal ismerős (l/26), recepciósként kap 160 nettót. Tényleg ne elégedjetek meg. Ne csak a gyerekeid jövőjét nézd, hanem a sajátot is (Te most élsz). Ha a párod nagyon akar, talál munkát Pesten. Persze semmi közöm hozzá, de egyik munkatársam Németországba ment ki dolgozni, előre megszervezte a szoba bérlést, két hónap múlva ment utána a felesége és az 1 éves gyereke. Így is lehet! Tényleg sok-sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!