Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Megérné ikerházat építtetenem,...

Megérné ikerházat építtetenem, hogy a felét majd haszonnal eladjam?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnék házat építteteni. Különálló házat szeretnék, de ha egyszer én magam terveztetem meg és építtetem, azaz maximálisan tudok figyelni a zaj szigetelésre a két lakás között, minimalizálni tudnám a társasház szokásos kellemetlenségeit. Kérdés, hogy mekkora haszonnal tudnám eladni. Szerintetek?

Megköszönnék minden javaslatot-gondolatot a témában!

jan. 13. 08:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

#26 Az ilyen kulcsra kész árat akkor kell nézni amikor egy új házat tesznek le neked készen és a telek is az övék volt. Ha a telek már meg van akkor jóval alacsonyabb a költség még ha egy kivitelező is van megbízva. Ott tudsz figyelni a részmunkák költségeire, a beépített dolgok árára stb. Ráadásul ha ugyanott, ugyanazok az emberek fognak dolgozni mindkét házon, akkor kevesebbe is fog kerülni, mintha egyébként lenne 2 külön szerződésük. Persze ha egyszerre csinálnád.

Szerintem érdemes megfontolni. Ha megéri másnak telek vásárlással együtt akkor miért ne érné meg neked?

jan. 14. 16:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!