Szerintetek mennyire élhető, ha a második fürdő csak így nézne ki?
Nem értem az efféle semmilyen kérdéseket...
Ha azt mondom, hogy elfogadhatatlan akkor egy ismeretlen véleménye miatt teljesen megváltoztatod a gondolatmenetedet...
Csináld meg ahogy nektek belefér anyagilag aztán lész... Eszem megáll...
2.
Pedig egyszerű. Nekem így elsőre jónak tűnik, de kiváncsi vagyok más véleményére.
Volt már olyan, hogy fejben jónak tűnt, de aztán volt valaki, aki szólt, hogy ezt már ő is próbálta és nem volt jó, mert.....
Szerintem amikor ott tart a fillérb/szás, hogy darabra ki kell számolni a csempét, hogy fussa rá, akkor meg kell állni.
Várni pár hónapot,és amikor megvan a pénzrá, hogy normálisan meg legyen csinálva, akkor hajrá.
Ha nincs kisgyerek és nem is lesz, akkor szerintem csak ízlés kérdése, hogy milyen magasra és milyen szélességben csempézel.
A fürdőbe sose tennék wc-t.
Attól nincs rosszabb amikor éppen fürdik valaki és a másik meg ott szarik és bűdösít.
Nem nehéz külön megcsinálni.
#7 Akinek megfordul a fejében hogy a kettőt egyszerre csinálják az nem normális, már bocs. Mégis miért menne be épp akkor valaki a vécére amikor a másik meg ott fürdik?
A normális fürdőszobákban, ahol van elég hely, ott vécé IS van. Ettől még lehet külön vécé is a lakásban. Nálunk is mindkét fürdőszobában van vécé IS meg van egy teljesen különálló vécénk IS.
A második fürdőszobájukról beszél, tehát eleve van már egy másik vécéjük ahová mehet az akinek annyira sürgős, hogy nem tudja kivárni amíg a fürdéssel végez az illető.
Kérdező, ezen ne spórolj! Látványra legyen szépen megcsinálva. Nekünk a második fürdő terveit változtatni kellett mert oda kellett betennünk közben egy nagy melegvizes tartályt amikor még nem volt pénzünk befejezni. A burkolásnál azonban amennyire csak tudtak a burkolók mögé beférni, az le lett csempézve, holott utána részben el kellett takarni azt a területet szekrénnyel, mert rengeteg cső megy a tartályból a fal mellett végig. Viszont a pára miatt jobb így, hogy ott csempe van és nem simán csak festett fal, a szekrény mellett is látni a falat valamennyire. Sokkal jobb így, hogy teljesen le van burkolva.
De ez nekünk tetszik így. Nagyon sok helyen eleve nincs is teljesen leburkolva a fal, eleve nem is akartak csempét mindenhová. Simán meg lehet csinálni, hogy úgy tervezitek meg, hogy szép látvány legyen ha csak kisebb területek vannak burkolva, közte meg festve van csak a fal. Talán ha nem szabályos sávokban van csinálva vagy kicsit töredezettebb, kőhatású a burkolat, rusztikus a széle.
A lényeg: nem baj ha nincs teljesen leburkolva, csak legyen előre megtervezve és ne csak elvágva, hogy na, eddig tart a csempe és kész. Akkor befejezetlennek fogod majd mindig látni.
8. Nyilván azért megy be mert akkor neki szarni kell.
De ha előtte volt ott és bebüdösít az is milyen jó mi???
Persze kinek milyen igényei vannak.
AZtán próbálj legközelebb másba belekötni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!