Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ez milyen hatással van a huzatra?

Ez milyen hatással van a huzatra?

Figyelt kérdés
Ha a kémény meg van dőlve valamennyire, mert a fugák több helyen hiányoznak, látszik hogy ki is jött a téglák közül a füst. Az befolyásolja a légáramlást, mintha csak odáig tudna felmenni a füst, eleinte még füstöl de nemhogy jobban beindulna, hanem abba marad. Másra nem tudok gondolni, tökéletesen égett a tűz a kályhában, semmit nem füstölt a kályha. A télen hagytam a fűtésben szünetet azóta nem tudok egyszerűen begyújtani. Ezt már nem lehet a vizes idővel vagy a hideg kályhával, légnyomással magyarázni szerintem.
okt. 3. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell pucolni a kéményt,ettől még égnie kell.
okt. 3. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
ki van pucolva a füst felmegy a kéményen, csak szerintem a fugáknál kimegy a levegő nincs fent szívóhatása
okt. 3. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, javítás!!!
okt. 3. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:
még két nappal később is vizes volt foltokban a fuga. ez a kémény tiszta egy adta víz volt. újra kellene rakni már, elhasználódott.
okt. 8. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!