Hogy szól a törvény: külön wc vagy 2 wc szükséges új lakásnál?
Olvastam úgy is, hogy külön wc-t kell kialakítani akkor is, ha a fürdőszobában is van wc, de ez ugye nem jelent feltétlenül 2 wc-t, csak külön helyiségből nyíló wc-t.
Meg úgy is, hogy dupla illemhely kell egy minimum 2 szobás lakáshoz.
Melyik az igaz?
Törvényi hivatkozást nem találtam.
Azért kérdezem, mert mostanában folyton ilyen hirdetésekbe botlom, ahol a fürdőszobában nincs feltüntetve a wc. És ez így olyan abszurd. Ki az, aki megvesz egy 3 szoba + nappalis lakást úgy, ha csak egy wc van?
"Ki az, aki megvesz egy 3 szoba + nappalis lakást úgy, ha csak egy wc van?"
Kb. mindenki. Inkább az a kérdés, hogy ki nem?
Sokáig ingatlanoztam. Az új építésűeket leszámítva, pokolian kevés a 2 WC-s lakás. Sőt! Az újakra sem igen jellemző.
Én a 10+ évem alatt, 1X láttam olyan lakást, amiben volt egy nagy közös WC+fürdő. Mellette WC+tusoló a nagy hálónál, és külön WC+zuhany a vendégszobának. Ebből 2 utólag kialakítva, és a lakás 5 vagy 6 szobás volt. DRÁGÁN.
Mert szerinted 4 főre 1 db wc elegendő és kényelmes?
Így nőttem fel, most így élek, de borzasztó kényelmetlen, főleg a reggeli készülődésnél. Ha neked nem, hát irigyellek.
5.-re.
Az egy ÚJ lakás. Ráadásul..., láttad az árát? Ráadásul az egyik WC a fürdővel közös. Érdekes úgy kábelezni, hogy közben a pasid anyja épp ott tusol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!