Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogy szól a törvény: külön wc...

Hogy szól a törvény: külön wc vagy 2 wc szükséges új lakásnál?

Figyelt kérdés

Olvastam úgy is, hogy külön wc-t kell kialakítani akkor is, ha a fürdőszobában is van wc, de ez ugye nem jelent feltétlenül 2 wc-t, csak külön helyiségből nyíló wc-t.

Meg úgy is, hogy dupla illemhely kell egy minimum 2 szobás lakáshoz.

Melyik az igaz?

Törvényi hivatkozást nem találtam.

Azért kérdezem, mert mostanában folyton ilyen hirdetésekbe botlom, ahol a fürdőszobában nincs feltüntetve a wc. És ez így olyan abszurd. Ki az, aki megvesz egy 3 szoba + nappalis lakást úgy, ha csak egy wc van?

[link]

#lakás #új építésű #Dupla komfortos
szept. 25. 20:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Ezekben a lakásokban kb 4 laknak. Minek kellene bele több wc?
szept. 25. 21:03
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

"Ki az, aki megvesz egy 3 szoba + nappalis lakást úgy, ha csak egy wc van?"

Kb. mindenki. Inkább az a kérdés, hogy ki nem?

szept. 25. 21:05
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

Sokáig ingatlanoztam. Az új építésűeket leszámítva, pokolian kevés a 2 WC-s lakás. Sőt! Az újakra sem igen jellemző.

Én a 10+ évem alatt, 1X láttam olyan lakást, amiben volt egy nagy közös WC+fürdő. Mellette WC+tusoló a nagy hálónál, és külön WC+zuhany a vendégszobának. Ebből 2 utólag kialakítva, és a lakás 5 vagy 6 szobás volt. DRÁGÁN.

szept. 25. 21:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Mert szerinted 4 főre 1 db wc elegendő és kényelmes?

Így nőttem fel, most így élek, de borzasztó kényelmetlen, főleg a reggeli készülődésnél. Ha neked nem, hát irigyellek.

szept. 25. 21:08
 5/23 A kérdező kommentje:

Ebben van, pedig kisebb a fürdő.

[link]

szept. 25. 21:10
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
#4: Igen elég. Nekünk sosem volt probléma.
szept. 25. 21:14
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem ezt a problémát. Nekünk van két fürdőszobánk, de az egyiket sosem használjuk, teljesen felesleges. Persze ha az asszony órákig sminkel a férj meg a klotyón olvassa ki a napi újságot, akkor lehet kevés. De ezt én sosem értettem, hogy miért jó a büdösben olvasni.
szept. 25. 21:16
 8/23 anonim ***** válasza:
66%

5.-re.

Az egy ÚJ lakás. Ráadásul..., láttad az árát? Ráadásul az egyik WC a fürdővel közös. Érdekes úgy kábelezni, hogy közben a pasid anyja épp ott tusol.

szept. 25. 21:21
 9/23 A kérdező kommentje:
ÚJ lakásról szól a kérdés. Nyilván láttam, egyárban van a dupla komfortos és a szimpla is.
szept. 25. 21:36
 10/23 anonim ***** válasza:
27%
Építkezel?
szept. 25. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!