Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Aggregátorral való építkezés?

Aggregátorral való építkezés?

Figyelt kérdés

Van egy telkem, egy új parcellázott utcába, viszont az áram kiépítése az EON felől kicsit hosszabb folyamat lesz mint, ami nekem tetszik, de ez van(1-2 év).

Gondolkodtam, hogy mennyire lehet lehetséges, egy aggregátorral való építkezés? Igazából az alapot azt ugye gépekkel megoldják, utána a falazáshoz ha jól gondolom egy betonkeverő kellhet (sokat nem értek az építkezéshez). Amit kinéztem egy generalkivitelezőt, az fűtéskészig csinálná meg amugy is az ingatlant, a többit már megoldanánk mi magunk.

De nem szeretnénk várni míg, az EON gondol eggyett és akkor jön lerakni a maradék villanyoszlopot, hogy legyen áramunk. Nyilván nem egy 50-60 ezres aggregátorra gondoltam amit megvennénk. Szerintetek reális lehet?

júl. 13. 16:11
 1/4 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Betonkeverő, glett-/vakolatszóró gép, fűrészgép, szögbelövő, fúrógép/ütvefúró, porszívó, vágó/csiszológép, horonymaró, keverőgép, festékszóró gép, béka. Szóval van bőven ott elektromos igény, de vannak is rá megfelelő ipari aggregátorok. Ha nincs vezetékes áram akkor egyébként hogy fogja a villanyszerelő kipróbálni, hogy mit csinált?
júl. 13. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan építkeznek aggregátorral, van ahol víz sincs még, oda hozatni kell.
júl. 13. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Agregátor akkor is jó ha van,ha van áram.Bíztonság érzetet ad .
júl. 13. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi akadálya nincs. Az aggregátor mindenhol hasznos.
júl. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!