Aggregátorral való építkezés?
Figyelt kérdés
Van egy telkem, egy új parcellázott utcába, viszont az áram kiépítése az EON felől kicsit hosszabb folyamat lesz mint, ami nekem tetszik, de ez van(1-2 év).
Gondolkodtam, hogy mennyire lehet lehetséges, egy aggregátorral való építkezés? Igazából az alapot azt ugye gépekkel megoldják, utána a falazáshoz ha jól gondolom egy betonkeverő kellhet (sokat nem értek az építkezéshez). Amit kinéztem egy generalkivitelezőt, az fűtéskészig csinálná meg amugy is az ingatlant, a többit már megoldanánk mi magunk.
De nem szeretnénk várni míg, az EON gondol eggyett és akkor jön lerakni a maradék villanyoszlopot, hogy legyen áramunk. Nyilván nem egy 50-60 ezres aggregátorra gondoltam amit megvennénk. Szerintetek reális lehet?
júl. 13. 16:11
1/4 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Betonkeverő, glett-/vakolatszóró gép, fűrészgép, szögbelövő, fúrógép/ütvefúró, porszívó, vágó/csiszológép, horonymaró, keverőgép, festékszóró gép, béka. Szóval van bőven ott elektromos igény, de vannak is rá megfelelő ipari aggregátorok. Ha nincs vezetékes áram akkor egyébként hogy fogja a villanyszerelő kipróbálni, hogy mit csinált?
2/4 anonim válasza:
Nagyon sokan építkeznek aggregátorral, van ahol víz sincs még, oda hozatni kell.
3/4 anonim válasza:
Agregátor akkor is jó ha van,ha van áram.Bíztonság érzetet ad .
4/4 anonim válasza:
Semmi akadálya nincs. Az aggregátor mindenhol hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!