Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ez így működhet, vagy külön...

Ez így működhet, vagy külön engedély kell az építkezéshez?

Figyelt kérdés

Van egy nagy kertem kb 4000 nm az egyik végén mi lakunk, de a másik vége teljesen üres, viszont van ott is bejáró utca stb, Arra gondoltam, hogy építenék egy könnyűszerkezetes házat ami 2 szintes jakuzzi az emeleten meg minden, és kiadnám kb 40 nm lenne az egész, gyönyörű a panoráma egy kisebb hegyoldal szélén lenne.

Már építettem egy kisebb faházat a kutyáknak ami kb 15 nm és még a kutya se kérdezte meg h minek vagy h ki van ott..

2024. jún. 23. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ingatlan, szóval kell rá építési és lakhatási engedély is.

Nem számít, hogy eddig senki nem kérdezte meg. Majd talán 1x 10 év múlva valaki bejelent téged, mert nincs jobb dolga, aztán foghatod a fejed.

2024. jún. 23. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

4000nm valószínűleg nem belterület hanem valami zártkert szerűség... aminek általában 3% a beépíthetősége...

És igen... kb. mindenhez kell építési engedély.

2024. jún. 23. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem működhet.
2024. jún. 23. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Te vagy az, "könnyűszerkezetes" kérdező?
2024. jún. 23. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
nm = nanométer
2024. jún. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!