Milyen engedélyekre van szükség, hogy egy konténerházat lerakjanak egy bányató partjára?
Figyelt kérdés
Győrtől 6-7 km-re, van egy bányató, és párnapja leraktak oda egy konténerházat, ami kb... 15-20 négyzetméter lehet. Kb... a semmi közepén van, és van ott egy ilyen felújított konténerház. A legközelebbi közművek is kb... 1500 méterre van. Vagy horgászat céljából vagy csak egy hétvégi valaminek rakták oda. Én is gondolkoztam már ilyenen, csak azért kérdezem.
Köszönöm.
júl. 8. 17:35
1/4 anonim válasza:
Vagy bérleti jogot, vagy föld-tulajdon jogot kell szerezned.
2/4 anonim válasza:
Mint első is írja, közterületre vagy más telkére nem rakhatsz ilyesmit, csak a sajátodra vagy ha kibérled.
3/4 anonim válasza:
Ha tied a terület, akkor én nem foglalkoznék semmilyen engedéllyel. Szrik rá mindenki.
4/4 waland válasza:
Olvasd el a helyi építési szabályzatot. Rengeteg helyen tilos konténert letenni (még csak nem is mobilházat, sima konténert is) és utána elég egy rossz szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!