Miből lehetne legolcsóbban, leggyorsabban egy elválasztó falat felhúzni a kertemben (kutya miatt udvar-kert közé)? Stabil és magasra van szükség.
"Valami betonkerítés kellene."
"legolcsóbban,"
Az udvar közepén egy 2 méter magas betonmonstrum??
Azért az szép lesz...
Én ilyenből csináltam, két betonoszlop közé tettem egy ilyen elemet, hilti szalaggal fogattam össze. A németjuhászt megállította.
A 2 méter magas szürke beton elemes kerítés telepítve minden sallangjával 50 km-ről történő szállítással 22000 ft/fm.
A 2,5 méter magas pedig 30500 ft/fm
2,5-3 hónaps telepítéssel vállalják.
Kicsit aránytalannak érzem a felárat, de kell A 2,5 méteres. De ettől függetlenül még mindig a legolcsóbb megoldások közé tartozik. Ezek júniusi árajánlat számai!
Vagy rövid távon a villanypásztor is megoldás lehet, de 15-20 cm osztásokkal kell behálózni az oszlopokat és legalább 1 méter magasnak kell lennie. Utánna pedig meg kell tanítani a kutyának mit lát, és nem szabad közel mennie hozzá. 1J-os kell hosszú szőrű kutyának.
De, ha egy min közepes testű vadászó hajlamokkal megáldott kutya nyulat vagy hasonlót lát keresztű megy rajta, ez tapasztalat egy huskyval. Az ennél kissebb joulos villanypásztor kábeleit pedig simán átharapta. Az elektromos nyakörv pedig mintha rajta sem lett volna...
Jelenleg 2 m drótháló + villanypásztor tartja bent az udvarban. Na és ezért kell a magas kerítés.
A dróthálót villanypásztór nélkül szét szedi, átmászik rajta, vagy alatta. Mikor a kocsit kereszbe átugorja, úgy hogy hozzá sem ér, mert egy macska bejött az udvarba akkor a kerítést is helyből átlépné. De szerencsére még erre nem jött rá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!