Zsalukő kerítés hálózásához pontosan mire van szükség? Ragasztó anyag pontos típusa, annak higítása, háló típusa stb. Az a terv hálózás után le is lesz festve betonfestékkel.
Az üvegszálas hálót ugye elsősorban a nikecel hőszigeteléseknél használják. Ott a szigetelőanyag ragasztóját használják a háló felragasztására, beágyazására is. Ez biztosan jó lesz neked is a zsalukőre fölragasztani a hálót. Pontos márkát nem tudok mondani, amikor ilyenre volt szükségem, elmentem a tüzépre, oszt vettem amilyen volt. De ha csemperagasztót használsz hozzá, szerintem az is megteszi.
A betonfestéket azonban én inkább elfelejteném. Ahhoz, hogy az szép sima felületet adjon, az alatta levő felületet nagyon egyenesre el kell dolgozni. Mint a glettelést a szobában.
Biztos, hogy némileg többe kerül, de én inkább valami műgyanta alapú vékonyvakolatot tennék rá. Ha a hálót föl tudod ragasztani, meg elsimítani, annak a fölhordása sem fog gondot okozni. Nehezebb szépen megcsinálni, meg nagyon nem mindegy mikor kezded el dörzsölni, de ezerszer maszívabb meg időtállóbb mint bármiféle betonfesték. Sőtt sokkal szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!