Nagyszüleimet átverték ereszezéssel, mennyire húzták le őket?
Sajnos én sem értek ahhoz, hogy ez mennyire volt lehúzás, még fiatal vagyok hozzá.
Lényeg hogy tipikus furgonos alakok megjelentek majd miután a 81 éves nagypapám rábólintott hogy 40 ezerért lecseréljék az egész ereszcsatornát jött a meglepetés ugyebár hogy ez méterár stb.
sajnos a legvégén szólt nekem, így már későn értem ide.
Nagy perpatvart csaptam, de már nem tudtam így van e értelme rendőrt hívni hogy tulajodnképpen készen vannak vele.
A függő ereszeket még nem cserélték le, azt megtudtam akadályozni.
Egy viszonylag nagy emeletes házon cserélték le a komplett tetőt (Kivéve a függőket) .
Ez volt 360 ezer ft nekik.
Nagyon átverték őket, vagy volt értelme a veszekedésemnek?
(alumínium az anyaga, nem a sima)
Nem hagyták félben, a régit össze illesztették az újjal.
De te mit reagálnál ha random bejönnek az idős rokonaid házába, papírok nélkül hogy fizessenek ki közel egy milliót a munkájukért?
Valóban nem értek hozzá, de azt sem kérte senki hogy jöjjenek be ebben a házban.
Azt sajnálom hogy nem szóltak időben és nem hívtam rendőrt.
A kerdes
Illetve nem volt sajnos rögtön nyugdíjasként 1.5 millió forintjuk kompletten mindent lecserélni.
Szóval nehogy már a csalóknak adjunk igazat
"A kérdés az volt hogy rosszul jártak e a nagyszüleim vagy sem"
Rosszul jártak miattad. Olcsó volt a kivitelezés és nem fognak visszajönni megcsinálni a lefolyócsöveket.
"dehát ilyen bóvli csalók voltak, ez természetes"
Kicsit túlvezérelted magad cimbi...
Egy ilyen meló 1+ milla.
Ha jól csinálták meg, akkor olcsó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!