Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Nagyszüleimet átverték ereszez...

Nagyszüleimet átverték ereszezéssel, mennyire húzták le őket?

Figyelt kérdés

Sajnos én sem értek ahhoz, hogy ez mennyire volt lehúzás, még fiatal vagyok hozzá.

Lényeg hogy tipikus furgonos alakok megjelentek majd miután a 81 éves nagypapám rábólintott hogy 40 ezerért lecseréljék az egész ereszcsatornát jött a meglepetés ugyebár hogy ez méterár stb.

sajnos a legvégén szólt nekem, így már későn értem ide.

Nagy perpatvart csaptam, de már nem tudtam így van e értelme rendőrt hívni hogy tulajodnképpen készen vannak vele.

A függő ereszeket még nem cserélték le, azt megtudtam akadályozni.

Egy viszonylag nagy emeletes házon cserélték le a komplett tetőt (Kivéve a függőket) .

Ez volt 360 ezer ft nekik.

Nagyon átverték őket, vagy volt értelme a veszekedésemnek?

(alumínium az anyaga, nem a sima)

jún. 17. 12:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem hagyták félben, a régit össze illesztették az újjal.

De te mit reagálnál ha random bejönnek az idős rokonaid házába, papírok nélkül hogy fizessenek ki közel egy milliót a munkájukért?

Valóban nem értek hozzá, de azt sem kérte senki hogy jöjjenek be ebben a házban.

Azt sajnálom hogy nem szóltak időben és nem hívtam rendőrt.

A kerdes

jún. 17. 15:40
 12/18 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt hogy rosszul jártak e a nagyszüleim vagy sem *
jún. 17. 15:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Illetve nem volt sajnos rögtön nyugdíjasként 1.5 millió forintjuk kompletten mindent lecserélni.

Szóval nehogy már a csalóknak adjunk igazat

jún. 17. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben szerintem nem volt drága. Az alu ennyi. A sima horganyzott kibír 30-40 évet, ez meg a ház teljes élettartamát. Munka nincs vele kevesebb. Ma meg horror munkadíjért dolgozik mindenki. Két éve egy garázsajtót szereltettem be. A falnyílásba berakták, hozzácsavarozták a falhoz. Ennyi. 1-1,5 órát piszmogtak vele. A fal és a keret között lett egy jó ujjnyi rés egy helyen. Az árba nem fért bele, hogy ezt megoldják, azt mondták veszek szilót és szilózzam ki. Ez volt akkor munkadjra 200.000Ft! És gyanítom azóta olcsóbb nem lett.
jún. 17. 17:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid nagyon jól jártak, kár volt elkergetned őket...
jún. 17. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdés az volt hogy rosszul jártak e a nagyszüleim vagy sem"

Rosszul jártak miattad. Olcsó volt a kivitelezés és nem fognak visszajönni megcsinálni a lefolyócsöveket.

jún. 17. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"dehát ilyen bóvli csalók voltak, ez természetes"

Kicsit túlvezérelted magad cimbi...

Egy ilyen meló 1+ milla.

Ha jól csinálták meg, akkor olcsó volt.

jún. 17. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Drága nem volt, nekünk 20 éve csinálták 150 m2 alapterületű családi házon 120 ezer forintért, és azóta volt némi infláció. Amit megkérdőjeleznék az ilyen maguktól megjelenő alakoknál, az inkább az, hogy valóban szakemberek, nem csak kóklerek. Azért a legközelebbi nagyobb esőnél járd körbe a házat, hogy tényleg rendesen megcsinálták-e. Lehettek akár bűnözők is, akik építkezésről ellopott anyaggal gyorsan körbedekorálták a házat. Szüleidnek meg meg kell tanítani, hogy aki saját magát tukmálja, az nemhogy nem jó szaki, de legtöbbször egyáltalán nem az.
jún. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!