Nagyszüleim után örököltem egy 3 szobás lakást
Budapesten, azon gondolkozok, hogy kiadjam albérletbe vagy
átköltözzek?
Figyelt kérdés
7. kerületi lakás, olyan 250.000 Ft-ért lehetne kiadni jelenleg.
Én most egy garzon albérletben lakok 170.000 Ft + rezsibe.
Viszont szeretek egyedül élni.
Nem tudom, hogy átköltözzek-e a másik lakásba és a 2 másik szobát kiadjam kb 200.000 Ft + rezsibe vagy maradjak az albérletben és az egész lakást kiadjam?
Elég régóta nem lakok lakótársakkal és kb. sose sikerült kifogni normális embereket. Pedig laktam együtt fiatal egyetemistáktól kezdve idősebb korosztállyal is.
33/F
2023. okt. 17. 15:35
1/10 anonim válasza:
Én átköltöznék, de EGYEDÜL!
2023. okt. 17. 15:57
2/10 anonim válasza:
Én kiadnám. Kb. havi 80-90 lehet a különbség a rezsi miatt. Ha nem tudnám ennyiért kiadni, akkor költöznék.
2023. okt. 17. 16:57
3/10 anonim válasza:
Biztos nem adnám ki, ott laknék egyedül, ingyen.
2023. okt. 17. 17:46
4/10 anonim válasza:
Öt évet laktam itt Pesten albérletben,fiatal férfivel.Soha semmi gond nem volt,tiszta és rendezett volt a lakás mindig.
Mindennek van előnye és hátránya.
54/F
2023. okt. 17. 18:13
5/10 anonim válasza:
Hány nm, és neked hány nm kell?
Tetszik amúgy a lakás?
2023. okt. 17. 19:54
6/10 anonim válasza:
És most hol laksz?
2023. okt. 17. 19:54
7/10 anonim válasza:
Add el a lakást és vegyél az árából egy akkorát, amire szükséged van.
A különbözetet meg a megtakarított albérleti díjat meg beforgathatod majd egy másik lakásba, amit kiadsz, és akkor van passzív bevételed is.
2023. okt. 17. 19:59
8/10 anonim válasza:
Szerintem is add el, ha nem tetszik, hogy nagy vagy a környék vagy bármi és vegyél olyat, ami tetszik és lakj abban. Ha marad belőle pénzed, akkor azt meg befekteted.
2023. okt. 18. 09:18
9/10 anonim válasza:
Azt csinálnám, amit #7. Vagy, ha a matek nem adja ki, akkor kiadnám 1-2 évre hogy gyűljön a pénz, reálértéken lehet jobban fogsz járni kicsit később
2023. okt. 18. 11:24
10/10 anonim válasza:
Attól függ milyen állapotban van a lakás és mik a terveid vele. Írod, hogy albérletben laksz, ergó nincs sajátod. Én is vagy odaköltöznék egyedül - és így is nyersz rajta havi 170 ezet (na jó, a rezsi ott valamivel több lesz), vagy ha azon a környéken nem szívesen élnél akkor add el és vegyél belőle valahol egy neked megfelelőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!