A nagyiméknak volt egy januári tartozásuk, a papa tegnap merte elmondani hogy nem tudja befizetni, ezért tegnap délben postán, csekken befizettem nekik. Viszont még nem írták nekik ezt jóvá, lehet hogy holnap már elkönyvelik? A kikapcsolási értesítőn az szerepel hogy április 4.től kijöhetnek kikapcsolni az áramot. Ha felmutassák a befizetett csekk bizonylatát akkor is kikapcsolják?
A márciusi csekkel is el vannak maradva, de a mama arra kért hogy nyugdíjkor azt ők fizetik be. A kikapcsolás csak a januári elmaradásról szól.
2022. márc. 31. 19:05
1/7 anonim válasza:
Holnap mindenkeppen vedd fel telefonon a kapcsolatot a szolgàltatóval s mondd el nekik ugyanezt amit itt leirtal.
Remélni kell, h nem kapcsolják le.
2022. márc. 31. 19:23
2/7 anonim válasza:
Ha a csekket bemutatják, akkor nem fogják kikapcsolni.
2022. márc. 31. 19:33
3/7 anonim válasza:
Jogilag kikapcsolhatják amennyiben nem történt meg a jóváírás a megadott határidőn belül ha ez megtörténik méltányossági kérelmet nyújthatsz be a befizetési bizonylattal így elkerülheted a ki és visszakapcsolás költségét viszont a szerelők jóindulatán múlik hogy kikapcsol e ha megmutatod a befizetett csekett - vélhetően vannak még jó emberek a földön.
2022. márc. 31. 19:35
4/7 mindentudó99 válasza:
Plusz én azért a helyedben befizetném a márciusi csekket is majd visszaadják a pénzt. A nyugdíj még nagyon messze van. Így két csekket tudtók lebegtetni ha jönnek lekötni
2022. márc. 31. 20:09
5/7 anonim válasza:
A márciusit is be kell fizetni !!
2022. márc. 31. 20:30
6/7 anonim válasza:
"Ha a csekket bemutatják, akkor nem fogják kikapcsolni"
Már ha lesz esélye bemutatni.. Nálam úgy kapcsolták ki, hogy otthon voltam, de először észre sem vettem.. Mire a gyanús zajok miatt kinéztem, már nyakig a villanyóra-szekrényben voltak a szerelők..:(
2022. márc. 31. 22:54
7/7 anonim válasza:
Szereltess fel nekik előre fizetős villanyórát. Ha jól emlékszem 50 ezerért kicserélik. Így annyit használnak, amennyit előre fizetnek és nem kell a kikötéstől tartani. Nekem is ilyen van(így vettem 4 éve a házat). Nem cserélném vissza semmiért sem. Minden hónapban rádobok 5-6 ezret és nyugodtan alszom. Ketten vagyunk, ledes égők mindenhol, keveset fogyasztunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!