A konténerház jó ötlet lehet?
Figyelt kérdés
nekem nem lett családom, és nem akarok egyedül maradni hátralévő életemben, a tesómnak nagy családja van.
ők kertes házba készülnek majd költözni, azon gondolkodunk, hogyan tudnék én is ott lakni, segítenék neki a gyerekek körül, házimunkában, és közös családi vállalkozásban is gondolkodunk.
szerintetek egy kisebb konténerház elférne egy ilyen udvaron/telken? akkor én ott lennék, ők meg a tégalépítésű házukban, együtt lennénk, de mégis mindenkinek meglenne a magánszférája.
jún. 6. 11:25
11/12 anonim válasza:
#10 Meg kell nézni a leirást, de ezek általában szigeteltek, valamilyen fűtéssel, illetve vízre és villanyhálózatra ra lehet őket kötni.
12/12 anonim válasza:
" szerintetek egy kisebb konténerház elférne egy ilyen udvaron/telken? "
Már csak azt kell tudni milyen az az ilyen telek.
SZóval annak te járj utána hogy ezek mit tudnak, és hogy lehet telepíteni és aztán használni.
HA szigetelt és téliesített akkor jó télen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!