A mai ingatlanárak mellett inkább konténerház?
Ha egyedül akarok élni, és pl egy kis ház is megfelelne akkor jó ötlet lehet a konténerház?
Vagy ha összeütök egy faházat az olcsóbban kijönne?
kb egy ilyenre gondolok
https://www.youtube.com/watch?v=ncMRGDle6Ow
Csak mert amit fél éve még 3,5 millióért láttam konténerházat az most majdnem 5. (Tehát ezzel is szórakoznak.)
Milyen kis ház lenne a legolcsóbb?
Azokra nem kell engedély ami jármű (tehát részt vehet a forgalomban).
A mobilházat ha állandó be kell jelenteni. Legalábbis erről találtam infót
Kérdezd meg a helyi építési hivatalban, hogy mi erre a helyi szabályozás . Ahol én élek itt ugyan úgy terveztetés és építési engedély kell rá . Enyém már épül 3db 40 lábas tengerészeti konténer van össze forgatva ebből lesz a ház , sok minden megvan már rajta csinálva nyáron kész lesz a tervek szerint .
Itt a környéken van egy konténeres cég tőlük vettem 1 millió/db szállítással és helyére emeléssel együtt ami nem volt rossz ár főleg, hogy a környéken 40 millió alatt nem igen lehet házat venni a telek meg volt mivel örököltem így konkténerből lesz a ház még igy is olcsóbban jövök ki mint bármilyen más építési móddal
#9 hirős konténertől vannak a konténerek Kecskemétről én onnan nem messze építem a házat viszont én 2022 nyarán vettem őket , hogy most mennyire vannak fent az árak nem tudom ezek használt így azért nem hibátlan tengeri konténerek voltak .
Lényege itt nálunk Bács megyében erre is mint egy tégla házra ugyan úgy kell engedély , meg kell terveztetni stb a papír munka rész igy ugyan az ahogy szàmolam nem sokkal jövök ki olcsóbban a végére a mostani építő anyag àraknak hála mint egy gyors szerkezetes ház építése .
Ha bármire kiváncsi vagy ezzel az egész konténerből hàz építésre írj privátban nyugodtan és szívesen válaszolok én már elég szépen bele ástam magam ebbe a témába amióta neki kezdtem a sajàtom építésébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!