Konténerház családnak?
Mostanában nézegettem én is, olyan 13 Milla környékén mozog.
Nem rossz ár, de ugye ha megveszed a telket, közmű stb, akkor eléggé elszalad a ló és nem jössz ki jobban.
Szerintem se jössz ki sokkal olcsóbban.
Ráadásul az csak egy fém bodega.
Ha van egy kis hétvégi telked,és oda lerakod,ilyen hétvégi háznak elszórakozni néha,akár jó is lehet.
De állandó lakhatásra én biztosan nem laknék benne.
Hangszigetelés nulla
Hőszigetelés gyenge
Nyáron nagyon melegszik
10 év múlva az újkori értékének ötödét éri a haz.
Nagyjából ezek jutnak eszembe a konténerházról.
Olyan, mint minden újdonság. Amikor még nem fedezték fel maguknak az erre fogékony tömegek akár kedvtelésből, akár kényszerből, addig baromi jó ár/érték aránnyal lehetett egy kis kreativitással lakhatást rittyenteni.
Persze akkor sem feltétlenül családnak (már amennyiben tipikus mai családmodellre gondolunk), inkább egyedülállóknak és hasonlóan gondolkozó pároknak.
De mára már ez durván lecsengett, beárazódott annyira, hogy 1-2 speciális élethelyzetet leszámítva nem igazán éri meg és akkor se feltétlenül ár/érték arány miatt, hanem más okokból.
Ez az internet és a globalizáció hátránya is az előnye mellett, hogy amit felkapnak, az futótűzként végigszalad és akinek nem volt lehetősége vagy megfelelő élethelyzete időben döntést hozni, az kiárazódik a piacról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!