Elqrtam, hogy gyógyítsam meg?
Figyelt kérdés
Adott egy 10 éves beton járda. Le volt kenve betonfestékkel. Foltokban feljött a festék, így felújítás mellett döntöttem. Felszedtem a régi festéket. Volt ahol feljött, volt ahol nem. Csakhogy a beton sem volt homogén, így egyes területeken mállós volt a felülete. Ezen vízüveggel segítettem. Igen ám, de elkövettem azt a hibát, hogy a járda teljes felületét lekentem vele, ott is, ahol a régi betonfesték nem jött fel. Így a most lekent új betonfesték szépen lejön róla. Mint kiderült a vízüveg ilyen formában nem festhető. Na most hogyan tovább? Szeretném a felületet úgy lefesteni, hogy pár évig ne legyen gond a betonfestékkel.2024. máj. 27. 09:13
1/2 anonim válasza:
Sarokcsiszolóval felcsiszolnám lamellás koronggal próbaképp, hogy milyen lenne.
2/2 anonim válasza:
Sarokcsiszoló ok, lamellás korong szerintem túl finom és drága eszköz a betonhoz.
Nekem ilyet ajánlottak hasonló célra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!