Hogyan gyógyítsam a belső gyermekem ha még mindig mérgező környezetben vagyok?
Sajnos nem tudom elhagyni mérgező és szakemberhez se akarok járni mert a szüleim rájönnének.
Ahogy kezdek egyre jobban kapcsolatban lenni a kiscsajjal annál érzékenyebb vagyok erre arra és nem segít sokat a mérgező környezetem.
Engem egész gyerek koromban bántottak és ki voltam közösítve mindenhol, ráadásul kényszerből meg kellett tagadnom kislányként azt amit a legjobban szeretek, az idő múlásával egyre nehezebb lett a rossz emlékeket cipelni, ezért is döntöttem úgy hogy nekivágok.
Igyekszem kényeztetni őt amennyire tudom ami segít pár pillanatig de olyan helyen ahol utálnak engem egyre nehezebb.
Ráadásul elő szokott jönni nálam életkor regresszió is egyre többször minél jobban kapcsolatba kerülök vele, és amikor abban az állapotban vagyok és úgy szólnak hozzám valami rosszat egyik legrosszabb érzés amit lehet érezni.
Tehát mit tegyek?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!