Mitől foszlik a beton teteje?
Nem is kell értened hozzá. Erre szokták mondani azt, hogy számlával olcsóbb! :)
Mondom, mivel mutattak hajlandóságot a javításra, ez már dicséretes, úgyhogy javítsák ki. Egy a lényeg, jó legyen! Nézd, ha a túlhígítás okán ilyen a beton akkor ez még nem tragédia, alapozás, javítás, akár úgy, ahogy írtam, és erre még akár kerülhet járólap úgy, hogy legközelebb akkor jön fel a helyéről, ha te vagy az unokád már nagyon unja a retro érzést.
Abban is van igazság egyébként, amit előttem írtak, hogy cementből is van olyan hitvány, hogy tragédia. Van valami horvát okádék (NEXE), arra sok panaszt olvastam és jellemzően ott is ez a jelenség, hogy felporzik.
Ha nem mélyek ezek a "lyukak" ahol feljött a beton, akkor egy szilárdságerősítés után lehet akár lapozni, oda maximum egy kicsit több ragasztó kerül, ahol van lyuk. Csak ez növeli a költséget nyilván, nem olcsó cucc a prosfas.
Akkor a jövőre nézve, amennyiben járólap kerül rá... Kültéri (fagyálló) ragasztót kell alkalmazni, szóval nem praktikeres lósz-rt! Lapozni akkor lehet, ha az éjszakai hőmérséklet sem megy 5 fok alá és tavasszal vagy ősszel, nyáron nem lehet olyan helyen, amire rásüt a nap, akkor sem, ha takargatja, akkor sem, ha maga Superman vállalja a munkát. Fuga szintén fagyálló.
" tényleg csak a teteje fagyott meg, volt - 8 fok a betonozás után pár nappal..."
Ezzel kellett volna kezdeni a mondókát és két sorban megírták volna mi a probléma.Röhely.
Hát ebbe kevés lett a cement,kérdés még hogy vasat tettek-e bele.
Egyébként ezt fel kellene verni és újra betonozni.
Nagy sóhaj: ez volt a te tanulópénzed.
Legközelebb számlát kérsz. Olyankor a mesterek kezében is teljesen máshogy áll a lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!