Falbontáshoz milyen végzettségű szakembert?
Azért két falbontás között van egy kis különbség!
Mert annak hívjuk amikor egy beltéri 65cm széles ajtó helyett egy 86cm-t akarnak beépíteni, és csak a különbséget kell lefaragni.
Ám az is így nevezik, amikor a családi ház egyik oldalfalát bontják meg, mert a két kocsira tervezett garázshoz akarnak egy 5méter széles 2.5m. magas szekcionált kaput beépíteni.
Az első eseteben elég a 8 általános és egy kőműves kalapács, a második esetben "kicsivel" több szükséges.😂
"Beszéltem sok szakemberrel, de szinte analfabéták. Nem fognak fel egyszerű kérdéseket sem."
Hát ha neked egy kérdésed olyan mint a fenti 20 soros verbális ámokfutás, akkor nem csoda, hogy csak a hozzád hasonló elmerobbant ufók értik meg.
Amúgy szégyen gyalázat, hogy így beszélsz a munkásokról. A magadfajta önjelölt bölcsész csak pampogni tud, de egy kenyeret sem tudsz magadnak megkenni segítség és 200 diából álló prezi nélkül.
"Egy mondatot sem tudnak helyesen leírni."
A falbontáshoz nem írni kell tudni.
"Nem nyelvtan dolgozatot akarok íratni velük"
Akkor miért kritérium a csodás hejessirás?
"én sem vagyok professzor"
Az látszik.
"hogyan higyjem el valakiről, hogy a szakmai irodalmat gondosan elolvasta, megértette, alkalmazni tudja"
Erre való a bizonyítvány. Egy szakmai testület - vizsgabizottság - szervezett keretek között meggyőződik a tanulók elméleti és gyakorlati tudásáról és ezt egy bizonyítvánnyal tanúsítják.
Ha ezt nem tudtad, gondolom nincs semmiféle bizonyítványod.
Tehát ha meg akarsz győződni a végzettségéről akkor kérd el a bizonyítványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!