Milyen áthidalót válasszak?
Az épitőanyag telepeken lehet venni kerámia áthidalót.
itt kell kiválasztania a megfelelőm méretet.10 cm rá kell a végeknek érni .A mennyezetet alá kell támasztani,és csak az egyik félén kiszedni a téglákat,hogy az áthidaló beférjen .
A réseket be kell malterral tömni,hogy a mennyezet ráüljön .
1 hét múlva jöhet a másik oldal ugyan így .
A 2 áthidaló közt lehet rés,akár 20 cm is .Ide majd hungarocelt kell felragasztani .
Statikus dolga kiszámítani. Mi ekkora nyílásnál 2 acél I gerendát raktunk be. Pontos paraméterekre már nem emlékszem, de rohadt nehéz volt 😂
Ilyen kérdésre ne itt várd a a választ, mert olyan szakértő válaszok jönnek majd mint az 1.... Ha meg összedől az egész, akkor mindneki hülye lesz, csak ti nem, akik gyk-n szavaztattátok meg, hogy milyen áthidalót rakassatok....
2es vagyok! Statikus, mondhatom, hogy szakember.
De
1. Látatlanban nem mondunk sem megoldást, sem anyagot, sem keresztmetszetet. Mert nem láttam a helyet, te igen, de bocs az kevés. Ha kihagysz valamit és gond van, akkor ezért én felelek. Ebből nem kérek.
2. Ebből élek. Ahhoz hogy ezt megtehessem elvégeztem egy főiskolát, egy egyetemet, és vártam 5 évet arra, hogy jogosultságom legyen. Ennek ára van.
Bocs.
Van ennek egy menete... telefon, kimegy az emberke, méricskél, tervez, a terv alapján te megcsinálod vagy megcsináltatod.
És mindenki nyugodtan alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!