Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Érdemes bedeszkázni az ablakokat?

Érdemes bedeszkázni az ablakokat?

Figyelt kérdés

Már állnak a falak, kész a tető, de ebben az évben nem szeretnénk folytatni az építkezést.

Valaki ajánlotta, hogy mivel ablakok, ajtók még nincsenek, ezért a havazás miatt érdemes bedeszkázni télire az ablakokat, ajtókat.

Tényleg van értelme, vagy felesleges?

2023. aug. 2. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha csak a falak állnak, nincsenek felszerelve a csapok, mosdó stb. akkor nem látom szükségét. A havat ki lehet lapátolni.

Hajléktalanoktól nem tartasz, hogy beköltöznek?

2023. aug. 2. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondják: nem biztos, hogy használ, de biztos, hogy nem árt! Én bedeszkáznám, nem is feltétlenül a havazás miatt.
2023. aug. 2. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Inkább tegyél fel kamerát. Tök üres, ablak nélküli házból mit visznek el?

A kamera is azért kell, hogy pl. szemetet nehogy lerakjanak a telken.

2023. aug. 2. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem deszkáznám be. Nem költenék arra, hogy azt a látszatot keltsem, mintha valami értékes lenne odabenn, holott semmi sincs. Az a minimális hó, amit befújhat a szél, pillanatok alatt elolvad és elpárolog, ha jó idő lesz. A száradást is elősegíti, ha huzatosabb a ház.
2023. aug. 2. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: Van felénk egy lakatlan ház nyílászárók nélkül, mondjuk az nem épülő ház, csak ellopták az ajtókat-ablakokat, de mindegy. A fiatalok oda lógnak be rosszabb időben inni-cigizni, füvezni stb. Szerinted mit hagynak maguk után? Hajléktalanok itt nincsenek, de már biztos birtokba vették volna. Mondjuk a kérdező nem írta, milyen környék.
2023. aug. 2. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem más egy eleve elhagyatott ház meg egy olyan amin látszik, hogy éppen építik. Én nem szórakoznék a deszkázással, mert az is pénzbe kerül és igazából semmit nem érsz el vele.
2023. aug. 2. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egy faluban építkezünk, kerítés is van, emiatt annyira attól nem félünk, hogy valaki be akarna menni, értéket sem hagyunk benne.

Igazából csak a ház állapota miatt lett volna ez kérdés.

2023. aug. 4. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Nem, az állapota miatt ne aggódj.
2023. aug. 4. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!