Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » KPE cső műanyag toldással...

KPE cső műanyag toldással szabályos családi házban?

Figyelt kérdés
Kádár kockát felújítunk és kpe csövön jön be a víz amit a csőszerelő műanyaggal toldott meg. Anyáméknál is volt hasonló szerelés, ott réztoldót használtak. A csőszerelő szerint ez így teljesen jó.
ma 09:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Mármint műanyag idommal?

Nálam behozták nagyon rég, gondolom 20 éve az alap alatt, a nappali sarkában és végigvitték a falba egy baxott nagy kanyarba felfelé, át az előszobán a bejárati ajtó felett, 90fokban át egy összegányolt, faragott boltívben (ami a régi falból lett kifaragva), mégegy kanyar a falban, el a kamráig, ahol az utolsó 20cm-en váltottak acél csőre.

Ahol nem tudták hajlítani, ott sima kézzel tekerős műanyag idom volt. Befalazva.

Hát néztem amikor kibontottan. De nem szivárgott, csak épp télen izzadtak a falak tőle ahol ment a cső.

Én lecseréltem a vízórától ötrétegűre az egészet, és ahol lehetett, elvittem a padlóban. Jobb volt így.

A kézi kpe idomoknál én nem lennék azért megnyugodva.

ma 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!