Lesz bajunk azbesztes pala kerítés bontása miatt? Kb 20 db pala.
Figyelt kérdés
Nem vágtuk, nem tört, de kicsavaroztuk es egymasra tettük óvatosan. Ezzel tönkre vágtuk az egészségünket?2023. máj. 13. 17:28
31/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A pala NEM SUGÁROZ KI magából veszélyes dolgokat, tehát ne féltsd se a gyermekeidet, se a kiscsibéket se magatokat.
Bővebben olvashatsz itt:
32/33 anonim válasza:
Köszönjük a megnyugtató hizzászólásokat, én máris jobban alszom. (Én írtam hogy a munkagép törte)
33/33 A kérdező kommentje:
Hát azt írja a törött gondot okoz. Epp nézem, ahol a padlasra járunk fel, ott epp tobb helyen törött a pala. Fedi a másikat, így nincs beázas. De gyakorlatilag az arcunkba fujja a szél.
16 éve itt lakunk, azóta ott van.. alatta jatszanak a gyerekek, pont ott van a beton rész. Ablak is alatta. Nem vagyok nyugodt. Bár már mindegy.
Tudom annyi mindenbe meghalhatuk,de jó lenne ez nem a palától történne ( főleg ne a gyerekek) mert akkor magamat hibáztatnám.
2023. máj. 25. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!