Mixerbeton rendelésnél ha marad valamennyi azt visszaszokták küldeni?
Persze, vissza lehet küldeni.
Aztán a telephelyen majd különválogatják a cementszemcséket a sódertől, megszárítják, és elrakják a következő megrendelésig.
A lustább sofőrök nem viszik vissza, mert nem akarnak cementet válogatni, anélkül pedig belekötne a mixerbe.
Elviszik, ha kéred, de kb annyiba kerül, mint amennyiért oda vitték. Szóval ha 40000 volt kiszállítva 1 m3 ,akkor vissza felé is kb ennyit számolnak egész m3-re kerekítve.
Annyi biztos, hogy még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy az udvarra kiengedje a maradékot... 4 órán keresztül véstem, és 2 körben tudtam elvinni a hulladék udvarba. Inkább kifizetem legközelebb a vissza szállítást is.
Vagy kiengedik a helyszínen.
Vagy ha van a közelben igény ismeretségi körből- elhasznosítják. (Nem ingyen...)
Az üzemeltetőnek van olyan területe, ahol "kidobják". Pl. bánya terület...
Ha ismerősnek viszik, ILLIK az egész mennyiséget "befogadni"! Magyarul amikor nekem kb. 1m3 kell és 1,5m3-t "kapok"! Előre megkell tervezni hogy mihez és hova kerüljön... Hány főt tudok segítségül hívni gyakorlatilag azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!