Frissen leszokott 3 évesre pelenka hasmenés esetén? Nem fog visszaszokni?
Figyelt kérdés
Kislányomnak megy a hasa, mire szól, màr be is kakilt. Adtam rá egy pelust éjszakára, mert már minden kakis lesz így. Reggel magától kérte az új pelust. Mondtam neki, hogy már nagy lány vagy ehhez, csak a fosi miatt kell, amire bólogatott. Szerintetek ártok ezzel?
Ősszel lett nappalra, nemrég éjjelre szobatiszta.
2023. ápr. 2. 09:03
1/3 anonim válasza:
Inkább ez, minthogy minden tiszta f0s legyen. A fertőzésveszély többet ártana.
2/3 anonim válasza:
Nem fog visszaszokni. Az enyèmet is vissza kellett durva hasmenès miatt 2 napra, nappalra is pelenkazni, nem esett vissza a szobatisztasàgban.
3/3 anonim válasza:
Mi épp hogy teljesen leszoktunk a pelusrol már, amikor össze szedett valamit a gyerekem. Ki sem értünk a wc-ig vele.. a második baleset után lementem és vettem egy csomag pelust. 3 napot használtuk kb, gond nélkül újra letettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!