Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 2-3x van székletem, hogy...

Napi 2-3x van székletem, hogy lehetne ezt visszaszokni a napi 1-re?

Figyelt kérdés

Munkahelyen egész nap szenvedek, görcsöl a hasam, alig várom, hogy hazaérjek és ráüljek a wc-re. El kell mennem reggel, napközben meg este is.

Unom már, hogy sehova sem tudok lehet elmenni, pl. karácsonykor a rokonokhoz, mert napközben mindig wc-zni kell.

Az lenne a jó, ha este lenne széklet és le lenne tudva egy teljes napra. Régen úgy volt, elég volt napi egyszer.

Voltam régebben gyomortükrözésen is ezzel, de nem találtak semmit, nem vagyok laktóz vagy gluténérzékeny.

2023. márc. 27. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Inkább azon kellene dolgoznod, hogy merjél máshol is wc-re menni.

Szerintem simán lehet, hogy feleslegesen görcsölsz emiatt, az idegesség miatt viszont menned kell wc-re.

2023. márc. 27. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem tudsz kimenni ott a wc-re, ahol rádjön a dolog?
2023. márc. 27. 16:28
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem szeretek a koszos, idegen wc-re ráülni. A munkatársak előtt is kínos, hogy állandóan szarni járok. Az se épp kellemes, hogy az ebédszünetem is azzal megy el, hogy a wc-n ülök. A rokonoknál is tök kínos odabüdősíteni.

Meg elég kényes vagyok az altestem tisztaságára, szeretek megmosakodni ott lenn, amit idegen helyen nem tudok.

Meg normális ez? Az átlagember általában csak egyszer megy el egy nap.

2023. márc. 27. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

Miért lenne koszos egy idegen wc? Talán rász*rsz az ülőkére?

Elsősorban ne az a altested tisztaságára legyél kényes, hanem az egészségedre. Tönkreteszed magad ezzel.

Egyébként meg tartsál magadnál nedves törlőt, amivel helyettesíted a tisztálkodást. Alkoholos kendővel meg letörlöd az ülőkét mielőtt ráülsz, és kész.

A kollégáknak meg semmi közük ahhoz ha elmész wc-re. De amúgy is, gondolod, hogy ezzel foglalkoznak?

Vagy azt gondolod, a rokonok rózsaillatű virítanak?

2023. márc. 27. 16:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, biztos megvan a véleményük, hogy én vagyok a szarós kolléga.

Én nem élhetek úgy, mint a normális emberek, akiknek elég napi 1x?

2023. márc. 27. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Én reggel szoktam elmenni, de akár itthon, akár irodában dolgoztam, sokszor volt, hogy el kellett mennem még egyszer délelőtt.

És ha tudták a kollégák? Sz*rtam rá. Szó szerinti és átvitt értelemben is.

A normális embernek el kell mennie wc-re, és a normális ember nem akad fenn azon, hogy más is elmegy.

2023. márc. 27. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell bejelenteni, ha kimegyünk az irodából, hogy tádááám, most szarni megyek, írjátok az excelbe.

Ha napi 2-3 van, amúgy is csak 1 jut melóidőbe, ráadásul ott még fizetnek is érte, nem a szabadidődből megy.

2023. márc. 27. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyors az anyagcseréd a sok stressz miatt, vagy mert mondjuk ilyen típus vagy. Valakinek meg lassú.
2023. márc. 27. 23:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Itt lehet csak úgy felállni és kimenni szarni. Meg van határozva, hogy mikor mehet az ember szünetre. Be kell nyomni a gépen, hogy szünetre mész, az meg sárgán villog, ha nem érsz vissza időben és jelzi a főnöknek, hogy lógsz. A napközbeni 10 perces szünet meg nem elég a szarásra. Legfeljebb az ebédszünetben tudok elmenni és van, hogy meg sem tudok rendesen ebédelni emiatt.
2023. márc. 28. 00:40
 10/13 anonim ***** válasza:
7. Ha meg nem lehet kimenni szarni, akkor rászarok az asztalukra, azt ügy megoldva! (Vagy ráhugyozok!)
2023. márc. 28. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!