Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 2-3x van székletem, hogy...

Napi 2-3x van székletem, hogy lehetne ezt visszaszokni a napi 1-re?

Figyelt kérdés

Munkahelyen egész nap szenvedek, görcsöl a hasam, alig várom, hogy hazaérjek és ráüljek a wc-re. El kell mennem reggel, napközben meg este is.

Unom már, hogy sehova sem tudok lehet elmenni, pl. karácsonykor a rokonokhoz, mert napközben mindig wc-zni kell.

Az lenne a jó, ha este lenne széklet és le lenne tudva egy teljes napra. Régen úgy volt, elég volt napi egyszer.

Voltam régebben gyomortükrözésen is ezzel, de nem találtak semmit, nem vagyok laktóz vagy gluténérzékeny.

2023. márc. 27. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyomd meg a sárgát és ha lehet írd alá hogy "SZARNI MENTEM!"

(Legalább 15 perc!)

2023. márc. 28. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Napi 2-3 az teljesen normális, és hogyha nem "mehetnék" ki szrni, akkor oda az asztalra.

Ilyen nincs, már bocs.

2023. márc. 28. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Kint maradsz tojni, ameddig szükséges, aztán bedolgozod a nap végén azt a 312 másodperc túlórát, ami a 10 percen felül szükséges volt, nagy ügy.
2023. márc. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!