Könnyűszerkezetes házat felépíthetek saját kezűleg? Vagy arra is stakembert/céget kell hívnom?
Szeretnék egy faszerkezetű 70nm-es házat építeni.
Értek hozzá,lassan megcsinálnám.
Szükséges csapatot hívnom ehhez?
én egyedül csinálnám. Persze lassan halad, de biztosan jó lesz. A nagyobb darabokhoz fizetett segíséget venmék igénybe, a többi sk.
Kiváncsi lennék, a tető burkolat miből lesz? Ha cserép, az bizony macerás, de ha Lindab lemez, az már egyedül is megy (magam példájából kiindulva)
Ha a váz megvan, a tető kész, akkor a többi már csak ujjgyakorlat.
Ne hívj senkit, csak ha éppen nagyon kell.
Drukkolok neked, mert te egy igazi tökös, ügyes ember lehetsz.
Ahogy a 3as írta .Kell egy olyan személy akinek van jogosultsága,hogy felelősséget vállaljon az elvégzett munkáért,beépitett anyagok minőségéért.
1 házat terveztetni kell,az épitési hatóság pedig engedélyt ad a kivitelezésre.A telek helyszín rajzára berajzolják hova kerülhet a ház.
Kedves 2es!
Te is jól tudod hogy nem ezt kérdeztem, de valami miatt kötekedni akarsz...talán megjött?Hidd el már építettem könnyű szerkezetű házat...
Többieknek köszönöm a választ.
Azért érdekelt a procedúra mert nem Magyarországon élek,csak most vettem itt telket.Nálunk a könnyűszerkezetes házra semmi engedély nem kell.
Szép estét mindenkinek
Nem ártana lepapírozni, hivatalosan csinálni, különben a szomszédok alaposan megszívathatnak.
Én nem élnék úgy hogy ki vagyok téve idegen emberek kénye kedvének.
Az egy dolog hogy össze tudsz csavarozni egy házat, a mai világban ez édeskevés a boldoguláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!