Élnétek tinyhouseokban?
Figyelt kérdés
Láttam egy nagyon szép tinyhouse-t.
Mindössze 15nm, de nagyon csinos, otthonos.
Lassan már másra nem nagyon marad pénzem, ti laknátok ilyen kis lakásokban?
#garzon #15nm
2023. jan. 14. 17:40
1/17 anonim válasza:
A tinyhouse Magyarországon a mindenféle tárolóból meg garázsból kialakított garzon.
3/17 A kérdező kommentje:
Ezt szemeltem ki magamnak, románul van de szerintem a lényeg látszik.
2023. jan. 14. 17:57
4/17 anonim válasza:
Nem rossz, de hozzá kell igazítani az életedet. Ha csak aludni járok haza, akkor talán OK. Ha embereket áthívnék, fôzni akarok (én szoktam), akkor élhetetlen egy ilyen kicsi lyuk.
5/17 anonim válasza:
Amúgy 18-25 éves korig, amíg kb csak aludni jársz haza, addig mindenképpen laknék. Kollégiumi szoba is kb 12 nm volt és laktunk benne 3-man. Egyedülállóként olcsó és amúgy befektetésnek se biztos, h rossz. bár régebben ennyiért 100 nm-es családi házat kaptál vidéken a CSOK előtt...
6/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, vannak előnyök és hátrányok.
Az biztos, hogy a rezsi az nem lenne sok...
2023. jan. 14. 18:02
7/17 A kérdező kommentje:
Ez Romániában van, itt nincs és nemis volt csok.
Ittis megdrágultak a lakásárak. Viszont ez a lakásbol le lehet alkudni olyan 3-5 ezer eurot. Romániában általában ez a szokás, direkt drágábban teszik ki, hogy annyiért adják el amennyiért elképzelték, de a vevő is joljár mert alkudhatott...(ne kérdezzétek, itt ez a szokás. Tudom hogy semmi értelme...)
2023. jan. 14. 18:06
8/17 anonim válasza:
Születésem óta 27 négyzetméteren nyomorgok, a f'sznak se kellene még ennél is kisebb patkányluk. Ha a hirdetésben lévő lakásba beteszel egy ruhásszekrényt és pár könyvespolcot, már csak állva fogsz tudni aludni a sarokban.
9/17 anonim válasza:
Kényszermegoldásként egyedülállónak el lehet képzelni (még mindig jobb mint valami lerobbant albérletre kidobni havonta a pénzt, ha meg egyszer lesz normális lakás/ház ezt ki lehet adni) esetleg egyedül élő nyugdíjasnak.
10/17 anonim válasza:
Böven elég. A legtöbb ember a nagyobb lakást se használjaki csak telihordja szeméttel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!