Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Élnétek tinyhouseokban?

Élnétek tinyhouseokban?

Figyelt kérdés

Láttam egy nagyon szép tinyhouse-t.

Mindössze 15nm, de nagyon csinos, otthonos.

Lassan már másra nem nagyon marad pénzem, ti laknátok ilyen kis lakásokban?

#garzon #15nm
2023. jan. 14. 17:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A tinyhouse Magyarországon a mindenféle tárolóból meg garázsból kialakított garzon.
2023. jan. 14. 17:42
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Max. ideiglenesen.
2023. jan. 14. 17:55
 3/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt szemeltem ki magamnak, románul van de szerintem a lényeg látszik.

2023. jan. 14. 17:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de hozzá kell igazítani az életedet. Ha csak aludni járok haza, akkor talán OK. Ha embereket áthívnék, fôzni akarok (én szoktam), akkor élhetetlen egy ilyen kicsi lyuk.
2023. jan. 14. 17:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 18-25 éves korig, amíg kb csak aludni jársz haza, addig mindenképpen laknék. Kollégiumi szoba is kb 12 nm volt és laktunk benne 3-man. Egyedülállóként olcsó és amúgy befektetésnek se biztos, h rossz. bár régebben ennyiért 100 nm-es családi házat kaptál vidéken a CSOK előtt...
2023. jan. 14. 18:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát igen, vannak előnyök és hátrányok.

Az biztos, hogy a rezsi az nem lenne sok...

2023. jan. 14. 18:02
 7/17 A kérdező kommentje:

Ez Romániában van, itt nincs és nemis volt csok.

Ittis megdrágultak a lakásárak. Viszont ez a lakásbol le lehet alkudni olyan 3-5 ezer eurot. Romániában általában ez a szokás, direkt drágábban teszik ki, hogy annyiért adják el amennyiért elképzelték, de a vevő is joljár mert alkudhatott...(ne kérdezzétek, itt ez a szokás. Tudom hogy semmi értelme...)

2023. jan. 14. 18:06
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Születésem óta 27 négyzetméteren nyomorgok, a f'sznak se kellene még ennél is kisebb patkányluk. Ha a hirdetésben lévő lakásba beteszel egy ruhásszekrényt és pár könyvespolcot, már csak állva fogsz tudni aludni a sarokban.
2023. jan. 14. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kényszermegoldásként egyedülállónak el lehet képzelni (még mindig jobb mint valami lerobbant albérletre kidobni havonta a pénzt, ha meg egyszer lesz normális lakás/ház ezt ki lehet adni) esetleg egyedül élő nyugdíjasnak.
2023. jan. 14. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
34%
Böven elég. A legtöbb ember a nagyobb lakást se használjaki csak telihordja szeméttel.
2023. jan. 14. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!