Konnektor vedocsovenek belsejet mivel lehet legtomorre tenni?
Figyelt kérdés
sziloval?#legtomorseg #blower door #vedocsovek
2023. jan. 3. 08:44
1/8 anonim válasza:
Miért szeretnéd, hogy légtömör legyen?
2/8 anonim válasza:
veszel(kérsz kölcsönbe) egy kartus sziloplasztot, és a hozzáadott kinyomócsúcson keresztül benyomsz a csőbe annyit, amennyit szeretnél...vagy..(ez durvább)purhabbal töltöd ki(olyannal ami tömít, de száradás közben nem tágul.)
3/8 anonim válasza:
Lehet kapni a sziloplasthoz hasonló akril tömítőt is, ami gyurmaszerű marad.
4/8 anonim válasza:
De miért kellene? Ha úgyis beleragasztod a kábelt, akkor minek a védőcső?
5/8 anonim válasza:
Én is ezt kérdeztem, de nem kaptam eddig választ.
Sosem hallottam még, hogy valaki tömíteni szeretné a védőcsövet.
Gégecső esetében ez eleve szerintem lehetetlen, mert a kialakítás miatt sosem lesz 100%ban légtömör, kár rá pazarolni a sziloplasztot. Plusz egy ilyen művelet után garantált a bontás, ha újra kell vezetékelni.
6/8 A kérdező kommentje:
szilot konnyu utolag kipiszkalni, csak egy pottyintes kell a vegebe
legtomor haz kell, vedocso sok helyen lyukas lehet, a kozponti hocserelos szellozteto cserelje a levegot, ne az utcat futsuk
2023. jan. 3. 22:54
7/8 anonim válasza:
Van ilyen dugasz a védőcső végére, ami pontosan erre a célra szolgál (a vezetéket keresztül kell nyomni rajt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!