85m2 hasznos lakófelület kicsinek számít?
Így oszlik meg a tér, ha ez számít.
-5,7m2 konyha
-4,7m2 fürdő wc
-5,2m2 előtér/veranda
-16,7m2 ebédlős nappali
-27m2 tetőtéri hálószoba
-11m2 vendégszoba
-15m2 pince, kamra
3 nak is bőven elég.
Bár azért amit lehet alakítani azt kellene, pl. 27 nm2 háló az elég durva, abból 2 lenne csinálva 3 embernek bőven elég.
Én pl. 52 nm2 en nőttem fel 16 nm2 es szobával, és teljesen tökéletes volt, pedig nem mondanám, hogy beérem a kicsivel meg a szarral.
#11: itt 16 m2 az ebédlő és nappali együtt. az baromi szűkös. Nekünk a panelban a nappalink 21 m2, és van egy külön étkezős konyhánk. A hálószobánk 16 m2, el nem tudom kepzelni, hogy oda beférjen egy nappali + étkező.
Igazából a tetőteret ketté kéne választani, és a lenti helyiségekkel variálni valamit, de ahhoz ismerni kéne az alaprajzot.
Persze azért is írtam, hogy azért átalakításra lenne szükség.
De ebben a felállásban sem lehet azt mondani, hogy 3 embernek kicsi lenne. Csak annyi, hogy lehetne sokkal jobb is.
Szerintem ma már a fél ország örülne, ha ekkorában lakhatnának 3 an még ilyen hasonló elosztásban is, mikor sok jobb helyen ekkora lakás is bőven 60 tól kezdődik, de inkább 70-80 milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!