A klíma berendezés megvásárlását, beszerzését valóban csak szakképzett klíma szerelő végezheti el?
Figyelt kérdés
Ha igen, kérhetem őt arra, hogy egy adott helyről (pl. egy adott internetes áruházból) rendelje meg nekem az általam kinézett típust?2022. júl. 10. 18:18
11/15 anonim válasza:
9. Ha megvesznek egy klímát 200000 ft-ért , te meg beszereled 50-60 ezerért akkor miért nincs rajta hasznod. ???
Kicsit elvagytok szállva!!
12/15 anonim válasza:
"beszereled 50-60 ezerért"
Ha kiszámolod akkor tényleg semmi haszon nincs rajta
13/15 anonim válasza:
Ezt én se értem, miért nem pénz ez neki, nekem is kb ennyiért szerelték be, max egy óra munka volt, persze nem könnyű munka, plusz ugye kiszállás is van, számoljunk rà plusz egy órát, de ez nem kevés pénz, nekem pl 3 napi fizum és eléggé megdolgozok érte.
14/15 anonim válasza:
akkor menj el klímásnak... fél éves képzés és már szerelhetsz is.
15/15 anonim válasza:
Nem akarok klímás lenni így nőként, csak kifejeztem, hogy nem értem, miért nem éri meg egy óra munka plusz kiszállás 50-60 rugóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!