Kell gázkazán akkoris ha csak fűtésre kell a gáz?
sziasztok, kell valami gáz kazán, vagy valami “gáz készülék” hogyha csak fűtéshez kell a gáz? amikhez vennék konvektort, olyan felkapcsolhatósat amin lehet állítani a fokot,
vízmelegítéshez vagy fürdéshez bojlert használunk.
elég csak ha bevan gázcsövezve a ház és felvan szerelve gáz óra? amin van ilyen gáz elzáró és megnyitó kar,?
elnézést, azt nem írtam hogy gáz bevezetés előtt álok,
csak a csonk van bent még.
Csak ahol laktunk lakásba régebben, ott nem volt gáz kazán, hanem csak gáz óra egy ki/be elzáró karral.
a meleg pedig ilyen szikráztatós konvektorral volt megoldva ott.
gázkazán nem volt a lakásban.
de én akarok bevezetni az ujj házamba gáz fűtést , és a maszekos gáz szerelő azt mondta hogy kell minden képp valami , ahogy ő mondta “gáz készülék” amire rávágta hogy 300,000 ft az ára.
és azért furcsállom mert egyáltalán nem értek hozzá,
ha ennyire kellene valami “gáz készülék” akkor van gázkazán 200,000 ért is már.
meg hàt amint leírtam, nekünk a régi lakásba semmi ilyen gázkazán nem volt, csak a gázóra, amin volt egy kar amivel elzartan vagy megnyitottam a gázt
Gázkazánhoz,is van hőfokszabályzó,ott is lehet helyiségenként a radiátoron szabályozni a hőt .
Van gázkazán,a kért összegen belül [link]
ne haragudjatok ha hülyeségeket kérdezgetek vagy írok, nem akarok senkit se felbosszantani.
akkor ha nekem csak konvektor kell, ami melegíti a szobákat, akkor ahhoz nem kell gázkazán? csak be legyen csövezve és gázóra? ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!