Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerintetek igaz ez a sztori?

Szerintetek igaz ez a sztori?

Figyelt kérdés

Közvetve hallottam, hogy valaki újrahúzta a házán a tetőt, de 1-1,5 méterrel alacsonyabb lett mint az eredeti (tudatosan). Pár hét múlva csengettek nála a hatóságok, hogy látták műholddal, hogy alacsonyabb lett a ház és nem jelentette be előre és megbírságolták 500 ezerrel.

Elég szkeptikus vagyok. :D Ilyen létezik?

2022. jan. 16. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem hülyeség, hogy műholdon szúrták volna ki. Inkább valaki bejelentette az építésügyi hatóságnál. Gondolom olyan környéken volt ahol szabályozva van az utcakép és eltért tőle.
2022. jan. 16. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Műholddal csak területet tudnak mérni, magasságot nem. Erre viszont valóban használják, az engedély nélküli bővítéseket/építkezéseket figyeli egy algoritmus.
2022. jan. 16. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Hát figyu, mi Budapesthez közel építkeztünk, 1,5 év alatt 6x jöttek fényképezni. Még az utcafronti kerítést is fotózták, a ház már teljesen kész volt.

Nem gondolnám, hogy műhold, simán kimentek és fényképeztek.

2022. jan. 16. 21:41
 4/5 Valentino BROssi ***** válasza:
74%
Várjál, akkor most emberünk gondolt egyet és házilag elkezdett egy 45 °-os dőlésszögű tetőt láncfűrésszel 15 °-osra szabni? Mert azért nem csak megbírságolják, de még vissza is bontatják vele a házi barkácsát.
2022. jan. 16. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem házilag, áccsal csináltatta.
2022. jan. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!