Mikor hagyják már abba a szürke házak építését? Egy krematórium jut eszembe róluk. Szürke házak szürke embereknek. Nem tudom de nekem ez nem otthonos.
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 06:18
11/21 anonim válasza:
10. Ennek semmi köze ehez. Nem kell ide IS ide keverni a politikát.
13/21 anonim válasza:
Lakóparkok többsége szerintem főleg fehér, a családi házak között meg a sötétbarna és bézs a menő. Az tény, hogy a sárga meg téglavörös most kicsit hátrébb szorult, de van az is bőven.
14/21 anonim válasza:
Tényleg szinte minden szürke-fehér ami most épül.
Kert helyett is csak szürke térkő. Leginkább az "elit" környékeken.
Nekem is feltűnt, iszonyat nyomasztó, falanszter.
15/21 mindentudó99 válasza:
Hát az utcabelim ifa kék házánál biztos szebbek
16/21 anonim válasza:
Eddig eszembe se jutott, de
adtál egy jó ötletet!
Szürke lesz a házam, piros ajtóval, ablakkerettel!
Köszi!
17/21 anonim válasza:
Neked nem tetszik Kérdező és láthatóan évek óta központi kérdés ez nálad.
Akkor a TE házad ne legyen szürke, más meg azt csinál, ami neki tetszik!
Különösen mert most divat és elegáns. Nem véletlen, hogy főleg a 2-500 millós házak színe ilyen.🙂
18/21 anonim válasza:
Több száz milliós modern kockaházak szürke-fekete-fehér színben. Belül is kocka és minimalista, minden szürke-fekete-fehér és fényes felületű. Engem is kiráz tőlük a hideg, semmi otthonosság nincs bennük.
19/21 Miss Endzsi válasza:
Nekem tetszik, a mi házunk is monokrómra fog változni, egyedül a hálószoba sötétzöld natúr fa színekkel.
20/21 anonim válasza:
Ez is olyan lesz mint a kádár kocka sárga/naranccsárga redőnnyel. Most jó sokat megépítenek ilyen kockákból, és 50 évig mindenki gyönyörködhet bennük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!