Holtan lattam almomban Papamat aki meghalt a krematoriumban ?
Egy hete halt meg Nagypapam, es halana napjan almodtam vele es tobbi csaladtagommal akik meghaltak mar, illetve ma ejjel.
Az almombannaz volt hogy abban a ruhaban fekudt fejjel felem egy vastepsiben amit bevittem a temetkezeshez hogy abban hamvasszak el. Az almomban benne volt a beszedben hogy akkor hoztak ki a hutohazbol, es messzebbrol lattam higy a homlokanal lilas foltos volt a bore de egyebkent szep kreolos amilyen volt.
Nem volt negativ erzesem az almomban ezzel kapcsolatban, nyugalmat arasztott, majd megszakadt ez az alom, felebredtem.
Ez mit jelent?
Koszonom
Jol kene ertelmezni a szoveget ha nem lennel egy sult bolond hitvany akkor lentebb is mozogna a szemed a hal agyaddal, es elolvashatod a reszletes leirast, arrol nem beszelve hogy szokas kerdese barhol is meghalni?!
Koszonom 😊
Kérdező... csak finoman.
Itt te tartod a stílust, te vagy a házigazda. Te vigyázol erre a fórumra.
(((Holtan lattam almomban Papamat aki meghalt a krematoriumban ?)))
Erre hogyan lehet válaszolni ha nem humorosan
Na igen.
Egy normálisan, értelmesen, hibáktól mentesen feltett kérdésre több jó válasz fog érkezni.
Aki nem szereti tökön rúgni magát, az odafigyel az ilyenre is.
Bocsi 🤨
Feszultebb vagyok egy kicsit szerettem volna valaszt kapni a kerdesemre akik gyakran gyk-znak tudhatjak hogy eleg bonyi lenyegretoro de frappans kerdest megfogalmazni..
Koszi a valaszokat! ♥️
En is ugy ereztem de szerintem mar penteken mikor a temetest inteztem elment! 😊🕊🤍
nem haragszunk mert a te angyalod a születendő gyermeked
kitudtunk akasztani
Más 3 napja betegen van egy nagyon jó barátom az édesapját MA akasztottam ki
ÉS IGEN KAPTAM EGY POFONT :)
:)
Olvasd el a verset
Uzelman János
Köszönöm, kis virág
Te szépséges kis harmatos virágszál,
népes közönség elé, színpadra álltál,
ékes hangoddal egy verset szavaltál,
a publikumtól érte lelkes tapsot kaptál,
zsűri értékelt, te dobogóra álltál,
agg poéta lelkébe tavaszt varázsoltál.
Költő-palánta vagy, vén bolond, szamár,
ki magányos napjain gyakran irka-firkál,
arra nem is gondolt, vannak, kik olvassák,
álmodni sem merte, egyszer versét szavalják,
gyógyír beteg szívnek, tőlem mondtál verset,
lelkemből köszönöm, az Úr áldjon meg tég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!