Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miért ilyen fosszürkére...

Miért ilyen fosszürkére festik az új házakat? Mint egy krematórium.

Figyelt kérdés

Rideg, nyomasztó, semmi otthonra emlékeztető színe vagy formája nincs ezeknek az új építésű házaknak. A városképet eléggé rondítják.

Miért engedélyezik ezeket a házépítő vállalkozóknak?

Valami olcsó festék? Csak erre tudok gondolni.

2020. jan. 17. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Egész pontosan mire gondolsz?

Mert az egyetlen amire gondolni tudok, azok a már bevakolt, lefestetlen házak, azoknak van szürke színűk, de az nem festés, csak a festés előtti állapot.

Például sok új építésű családi háznál, pénz hiányában évekig ebben az állapotban van hagyva a ház, és majd ha a hitel törlesztése mellett sikerül összespórolniuk a külső festésre szükséges nem kis összeget, akkor festetik csak le a házat kívülről. Mivel nem lét kérdés a külső festés, ezért logikus, hogy ne vegyenek fel emiatt mondjuk plusz 1 millióval vagy még többel több hitelt.

2020. jan. 17. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem rémlik, hogy mire gondolsz. Fotót tudsz mutatni róla?
2020. jan. 17. 09:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem lefestetlen, hanem kész házak, sötétszürke/fehér a festék színe. Még a cserép is egérszürke

Nagyon sok helyen ilyen van. Sajnos.

Nálunk nem messze ettől a krematóriumtól épített egy másik vállalkozó egy meleg árnyalatos házat, mindenkinek jobban tetszik az utcában.

Egy üzletnek vagy irodaépületnek elmenne de otthonnak?

2020. jan. 17. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Én szerintem még egyáltalán nem is láttam ilyet, nem hogy sok helyen... Merre élsz? (megye, stb)
2020. jan. 17. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Modern színek, nekem a fürdőszobám szürke és elég elegánsan néz ki modern bútorokkal.
2020. jan. 17. 10:53
 6/9 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

Sajnos ez a divat. A lélektelen, minimalista ocsmány házak.

Költözzön panelba akinek ez tetszik, annak ilyen a fala...

Vagy már annak sem a panelprogramok óta.

Biztos ezt szokta meg a proli

2020. jan. 17. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Sokfelé látni ilyen egérszürke házakat.

Most egyeseknél ez a divat mert ezzel tudnak menőzni a fészbúúúkon...

2020. jan. 17. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Mi felénk is a legtöbb új építésű ház ilyen (fehér, itt-ott szürke mintával, szürke tetővel). Nem ocsmány, számomra az omladozó vakolat ocsmány :) de nem is tetszik, számomra sem otthonos, de ez a divat és biztos sokaknak tetszik. Nekem nem, hát nem költözök olyanba...
2020. jan. 17. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát távolról se mondanám modernnek meg elegánsnak. Az nem itt kezdődik. Akinek ez a színtelen épületek tetszenek annak a lelke is ilyen sivár. Vagy Pestről költözött ki és megszokta a kormos falakat:)
2020. jan. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!